Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Козметична чанта с 4 отделения сгъваем органайзер за съхранение TV686

9,50 лв

Козметична чанта с 4 отделения сгъваем органайзер за съхранение TV686 #06675

Oписание:

От съвременната жена се очаква да изглежда винаги безупречно, с добре положен грим и стилен външен вид. Трудно е обаче да се побере в една дамска чанта целия арсенал от козметични принадлежности, която една жена използва. И за да избегнем хаоса от разпилените гримове и червила, трябва да въведем ред, който ще ни помогне да бъдем по-организирани и по-практични. Предлагаме ви органайзера Roll N Go, в който всяка ваша принадлежност ще намери своето място и предназначение.

Особености:

Тази своеобразна чантичка за козметика има четири обособени отделения. Вие сами решавате как да организирате нещата си за свое удобство. Чантичката има голяма вместимост и вие спокойно можете да вземете със себе си и по-обемни продукти като шампоани и дезодорнти например.

Дизайн:

Веднъж отворен органайзерът за козметика се разтваря като ветрило и вие лесно можете да откриете търсената вещ. В Тази компактна козметична и тоалетна чанта всичко се съхранява лесно, като е добавена и удобна закачалка. Тази закачалка позволява да използвате органайзера и в тоалетната и банята или в хотела, когато сте в командировка. Като го закачите, органайзерът може да играе ролята на практична мини етажерка, където ще намерите всичко необходимо – от козметика до салфетки и сапун.

Как функционира:

Козметичната чанта Roll-N-Go е най-добрият ви приятел за пътуване за козметични и тоалетни принадлежности - специалната чанта за козметика е особено подходяща за пътуваня и вие безпроблемно можете да я вместите в багажа си. Разбира се можете да я носите и самостоятелно, или в ръчния си багаж. В нея ще можете да поберете всичко необходимо за едно пътуване – гребен, четка и паста за зъби, шампоан, балсам, различни кремове и така нататък. Всичко, от което се нуждае една истинска жена.

Технически характеристики:

  • Тоалетна чанта с четири отделения;
  • Материал: Полиестър;
  • Цвят: Черен;
  • 4 отделения с цип.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 брой Органайзер за козметика с четири отделения, Марка Roll-N-Go;
  • 1 брой Продуктова цветна картонена кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.