Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Кожено облекло тип БДСМ в три части – STL-25-D

51,50 лв

Кожено облекло тип БДСМ в три части – STL-25-D #04283

Особености:

Представяме Ви дамско кожено облекло тип БДСМ в три части. Всяка дама, която е почитателка на нестандартните игри в леглото, ще бъде повече от очарована. Разнообразете сексуалните си преживявания, освежете отношенията си. А мъжката част ще остане без думи, когато бъде изненадан от подобна неустоима гледка пред себе си.

Описание: 

Подходящи е за разгорещените интимни моменти. Ще внесат доза еротика и разнообразие, а дори и по-екстремни преживявания. Също така коженото облекло би било страхотно допълнение към всяка част от Вашето облекло. Облечете върху любимата рокля, ризка, тениска или къси панталонки. Кожените части не предизвикват дискомфорт и раздразнения по кожата на тялото.  

Как функционира?: 

Долна част нежно обхваща кръста и бедрата. Горната обхваща талията чрез три колана. Има две презрамки, които от задната страна се сливат в една „вървяща“ по линията на гръбнака лента. Облечете частите и ги закопчайте, според Вашите размери. Не пристягайте, защото е важно да се чувствате комфортно и удобно. Те няма да попречат на свободното Ви движение. Перфектно подчертават женските форми. 

Дизайн: 

Коженото облекло в стил БДСМ се състои от три части – горна и долна част, и нашийник. Частите са съставени от черни кожени колани, свързани по между чрез метални капси и халки. Дължината и ширината им могат да се регулират. Дизайнът им е провокативен, дързък и предизвикателен.

Технически характеристики:

  • Три части.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Кожено облекло тип БДСМ в три части.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.