Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Кожени колани за тяло в стил БДСМ – STL-22-D

34,30 лв

Кожени колани за тяло в стил БДСМ – STL-22-D #04272

Особености:

Разнообразете облеклото си, а и не само, с тези дамски кожени колани за тяло в стил БДСМ. Те ще внесат разнообразие в сексуалните Ви преживявания. С тях ще изненадате Вашия любим мъж, а защо не и той Вас – като Ви направи подобен подарък.

Описание: 

В областта на талията има две кожени ленти, създаващи стабилност. Над гърдите и между тях има кожени ленти, които могат да се регулират. Също така, те имат гайки, чиято идея е свободният край на колана да влезе в тях и да не Ви пречи.  

Как функционира?: 

Поставете коланите и закопчайте до степен, която предпочитате и според Вашите размери. Не пристягайте, важно е да се чувствате комфортно и удобно. Кожените колани не пречат на свободното Ви движение. Перфектно подчертават женските извивки на тялото. Подходящи са, както за специалните интимни поводи, в който ще внесат доза еротика и разнообразие, така и като моден аксесоар. Те са идеалният акцент към вашето облекло. Ще освежите любимите си рокля, риза или тениска. Ще сте атракцията на купона. 

Дизайн: 

Коланите са широки и са изработени от качествена изкуствена кожа, която не предизвиква кожни раздразнения по тялото Ви. Еластични са. Предлагат се в черен, червен и бял цвят. Имат метални елементи и катарами. Ширината, дължината и областта над бюста могат да се регулират, в зависимост от индивидуалните мерки на дамата, като позволяват голям диапазон от размери. Дизайнът им е дързък и провокативен, а стилът е известен - БДСМ.

Технически характеристики:

  • Материал: изкуствена кожа, метал.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Кожени колани за тяло в стил БДСМ.
Препоръчваме ви също:

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.