Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Кожен нашийник, белезници и вериги тип БДСМ – STL-24-D

20,20 лв

Кожен нашийник, белезници и вериги тип БДСМ – STL-24-D #04280

Особености:

Разнообразете интимния си живот с комплект, съдържащ нашийник, белезници и вериги. Палавите дами ще очароват своята половинка, а тя ще иска още и още. Господата могат да изненадате нежните дами, подарявайки им този нестандартен подарък.

Описание: 

Белезниците са комфортни и не предизвикват неудобство. Нашийникът също не предизвиква дискомфорт. Материята  им не води до кожни  раздразнения.  Те са перфектното допълнения за всяка двойка, която иска да разнообрази игрите в спалнята. 

Как функционира?: 

Поставете нашийникът на врата, белезниците на китките, може и на глезените. Стигнете ги, според предпочитанията Ви. Не пристягайте много, тъй като е важно да се чувствате комфортно и удобно. Те не биха попречили на свободното движение. Подходящи са за  горещи еротични изживявания, които почитателите на БДСМ обожават. А защо е не и за аматьорите, които биха желали да опитат нещо ново и нестандартно?

Дизайн: 

Коженият нашийник и белезници тип БДСМ се предлагат в черен, червен и бял, тъмно кафяв, светло кафяв и цвят бордо. Имат златисти метални елементи и катарами. Дължината им може да се регулира. Белезниците представляват широки кожени гривни, с двойно регулиране, капси и метална верига. Нашийникът е широк, и също има капси. Към него може да се прикачи верига.  Той също има вариант за регулиране. Веригата е дълга и метална. Дизайнът на всички аксесоари е  провокативен и дързък. Стилът им е БДСМ.

Технически характеристики:

  • Марка Liuji;
  • Артикул № 20180332.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Кожени колани за тяло в съчетание с кожени белезници тип БДСМ;
  • Цвета се изпраща според наличностите на склад.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.