Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Кошничка за тортили-''Tortilla Bag''

18,10 лв

Кошничка за тортили-''Tortilla Bag'' #03955

Особености:

Ако търсите перфектен помощник в кухнята то ''Tortilla Bag'' кошничката за тортиля е за Вас. Кошничката приготвя всички видове тортиля. Продуктът постига перфектен баланс между качество и стойност , едни от водещите фактори при закупуване на кой да е домакински уред.

Дизайн: 

Дизайнът позволява многократна употреба. Използвате ''Tortilla Bag'' кошничката за тортиля отново и отново. Той ви предоставя опция за разнообразие от ястия. Достатъчно е да поставите тортилите в Best Tortilla Bay, а кошничката в микровълновата фурна и загрейте за 40-90 секунди, за да получите желаните горещи тортили.

Как работи?

С ''Tortilla Bag'' получавате перфектна тортиля само за минута. Наслаждавате се на резултата многократно тъй като се мият и използват многократно. С ''Tortilla Bag'' приготвяте храната на мига ,тъй като побира до 15 тортили едновременно. Достатъчно е да поставите тортилята ,включите микровълновата фурна и изчакате перфектните резултати. На Вас остава да се насладите на превъзходен вкус.

Екстри:

Материята задържа топлина и позволява на парата да се изпарява през отворите произвеждайки перфектни еластични, топли, свежи тортили всеки път. Съчетава достъпна цена и компактност,което го прави идеален кухненски помощник.

Приложение:

Чудесен продукт за пица, такос,палачинки и рецепти по Ваш избор. Разгърнете въображението си и импровизирайте с рецепти. Изделието притежава качества за широк спектър на приложение в кухнята.

Технически характеристики:

  • Размер: 28 * 28см;
  • Цвят на продукта: Червен;
  • Позволява машинно пране;
  • Какъв е периодът на активна употреба? В зависимост от определени обстоятелства като употреба и начин на съхранение този период варира.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 x Нова  Tortilla кошничка за многократна употреба.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Кухня

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.