Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект за премахване на черни точки HZS627

9,30 лв

Комплект за премахване на черни точки HZS627 #10439

Описание:

Замърсявания по кожата на лицето, образуващи черни точки, подкожни пъпки и несъвършенства. Това и запушените пори влияят неблагоприятно на кожата. Състаряват я, правят я мазна, нееластична, груба и непривлекателна. Замърсения въздух, праха, виреещ навсякъде около нас, дори и докосването с не дотам чисти ръце запушват порите на лицето. Услугите в козметичните салони са скъпи, изискват да отделите време и не винаги са надеждни. Затова този продукт за отстраняване но черни точки ще ви помогне. Той е създаден по идея заимствана от работата на козметиците, като ще получите професионално почистване на лицето в уюта на дома ви

Дизайн:

Кутия с правоъгълна форма, съдържаща комплект от 3 стъпки за почистване на кожата и отстраняване на черните точки. В опаковката са включени пластири за омекотяване, разтваряне и разширяване на порите, клечки с два накрайника за изстрелване на мръсотията и пластири за хидратиране на вече третираната кожа. Растителен състав, нежен дори към чувствителна кожа. Пластирите са меки, направени от памучна тъкан. Клечките са податливи на огъване, което гарантира, че ще почистят всяка гънка без да се набучат в кожата.

Как функционира:

Почистването на лицето никога не е било по лесно. Перфектен резултат, като след професионално почистване  и то без да напускате уюта на дома си. Ефективно и изгодно, подходящо за всеки джоб. Отстраняване на черните точки и стесняване на порите само с 3 лесни стъпки. Стъпка 1: почистете лицето, отворете плика с пластири за омекотяване и разширяване на порите и поставете един пластир в зоната на носа. Изчакайте 15-20 мин и отстранете. Стъпка 2: Използвайки допълнителните клечки изстържете кожата и почистете. Стъпка 3: поставете от овлажняващите пластири върху третираната зона и отново изчакайте 15-20 мин. Премахнете и забършете. Препоръчително е да се употребяват 1-2 пъти седмично, след душ или парна баня на лицето.

Технически характеристики:

  • Марка- VSEA;
  • Употреба- външна, за възрастни;
  • Приложение- в зоната на носа и скулите;
  • Особености- за всички типове кожа;

Какво ще получите в опаковката:

  • Комплект, съдържащ два вида пластири, за преди и след почистване и клечки за почистване на порите.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.