Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект от 6 чанти трайб десен

72,00 лв

Комплект от 6 чанти трайб десен #01673

Комплект от шест части с десен вдъхновен от джунглата за съвременната амазонка

Модните дизайнери намират вдъхновение от най-различни места и честно ни изненадват със смели и провокативни решения, които бързо успяват да се наложат като успешна тенденция. В последните няколко сезона джунглата и нейните обитатели все по-често попадат в модните ревюта. Особено силно е тяхното присъствие по отношение на аксесоарите. Този забележителен комплект на модна къща Yating е създаден за модерната смела жена, покорителка на градската джунгла. Включени са както традиционната бизнес-чанта, така и по-необичайните модели със заоблена и продълговата форма. Към тях са добавени козметичен несесер, портфейл и визитник. Предлагат се в пет цветови варианта, а към всеки вид е добавена лента-дръжка с трайб елементи.

Бягство от строгия офис

Макар и изработени с мисъл за деловата жена, включените в комплекта изделия са далеч от строгия стил на бизнес офиса и предлагат един по-свободен поглед върху ежедневието. Основно акцентът е върху мултифункционалната дамска чанта. Тя е в традиционната трапецовидна форма с две дръжки, но десенът напомнящ на преплетена кошница, както и добавената шарена дълга дръжка, я превръщат в оригинален аксесоар със запомнящо се присъствие. Разполага с две основни отделения и закачени към подплатата по-малки джобове за телефон и други дребни предмети. Затваря се с цип, скрит дискретно.

Вторият модел е овална чанта, която може да се носи както през деня, така и на вечеря или събиране с приятели. Разполага с основен джоб и два по-малки, закачени за подплатата.

Подобен вид е третото изделие в комплекта – като този път формата е по-продълговата и съответно могат да се поставят по-дълги предмети.

Козметичен несесер за всички необходими тоалетни принадлежности, портфейл и стилен визитник допълват цялостния облик на колекцията.

Здрава изработка, лесна поддръжка

Преплитането е основен мотив в десена на този сет. Направени от актуалната изкуствена кожа, моделите са вдъхновени от техниката на преплитане на кошници и рогозки. Те са лесни за поддържане и може да ги освежите само с едно забърсване с мокър парцал.

Ярки и наситени шарки

Четирите вариации – тъмно морско синьо, бургунди червено, плътно розово  и светло зелено са комбинирани с класическото черно, което омекотява силната им наситеност. Има и вариант изцяло в черно, подходящ за жени с по-традиционен вкус.

Технически характеристики:

 • Модел: сет от 6 части с преплетен десен;
 • Марка: Yating;
 • Размери:
 • Трапец: 32/23/13 см (дължина на основата/височина/широчина);
 • Заоблена: 20/18/10 см (д/в/ш);
 • Продълговата: 14/19/2 см (д/в/ш);
 • Козметичен несесер: 16/11/2 см (д/в/ш);
 • Портфейл: 20/11/2 см (д/в/ш);
 • Визитник: 11/7/2 см (д/в/ш);
 • Цветове: рфедфффф, червен, тъмно розов, син, светло зелено.

В опаковката:

 • 6 броя в цвят по избор.
Препоръчваме ви също:

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Чанти дамски

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.