Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект интерактивни детски волан, птичка и камионче

67,70 лв

Комплект интерактивни детски волан, птичка и камионче #05139

Особености:

Комплектът интерактивни волан, птичка и камионче ще зарадва всеки малък любител на цветното и забавното. Той е шарен, весел и разполага с доста функции – светлинни и звукови ефекти. Определено ще привлече детското внимание и ще събуди любопитството им да натиснат всяко едно копче, за да чуят и видят какво ще се случи след това. А след като изпробват новата играчката, тя със сигурност ще им стане любима. Могат да имитират и шофиране, което ще им донесе много положителни емоции и ще се забавляват от сърце. Материалите, използвани за направата му, са безопасни за децата. 

Описание:

Играчката е подходяща за употреба от деца на над 3-годишна възраст – както от момчета, така и от момичета. Освен, че има развлекателен ефект, до голяма степен тя има и образователен такъв. Благодарение на нея и с помощта на родителите си, децата ще започнат да разпознават визуално цветовете, да знаят техните наименования и да различават различните геометрични фигури. Играчката ще развие у тях координацията, концентрацията, фината моторика, пространствената ориентация и двигателните умения. Те ще развият слуха си благодарение на музикалните ефекти.

Как функционира:

Натискайки всеки един от цветните бутони на волана, ще се възпроизведат различни  светлинни и музикални ефекти. Той може да се използва и като симулация на шофиране – поставен върху количка или в семейния автомобил. Така децата ще научат посоките ляво и дясно. Аз заедно с птичката и камиончето, те ще развият слуха и зрителните си способности. Също така и ще станат по-креативни в измислянето на нови игри.  

Дизайн:

Интерактивният комплект за деца се състои от волан, птичка и камионче. Воланът е в розов цвят. Декориран е с изображения на момче и момиче. Снабден е със 17 бутона в син и розов цвят. Самият волан има ергономична форма. Удобен е за захващане. Птичката е в зелен цвят. Камиончето е многоцветно. То представлява своеобразен кран. Всички части от комплекта са изработени от качествени материали, които са напълно безвредни за детското здраве. Също така нямат заострени ръбове.

Технически характеристики:

  • Марка: Huacheng;
  • Препоръчителна възраст: над 3 години;
  • Подходящ за: момичета и момчета;
  • Материал: пластмаса.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Комплект интерактивни детски волан, птичка и камионче.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.