Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Компактен органайзер за кухненска мивка TV1100

7,80 лв

12,90 лв

-40%

-5,10 лв

Компактен органайзер за кухненска мивка TV1100 #09595

ОПИСАНИЕ:

Компактен органайзер в бял цвят за кухненска мивка. Лесен за монтиране, устойчив органайзер, с който бързо и лесно ще въдворите ред в кухнята и ще подобрите хигиената. Изработен от устойчиви и здрави материали силикон и PP материал. Предлага се в един универсален размер.

ОСОБЕНОСТИ:

Търсите ли удобен, лесен и бърз начин да въдворите ред около кухненската мивка? Предлагаме ви страхотното решение за това – компактен органайзер, с който лесно и бързо ще подобрите хигиената в дома си и ще подредите всички приспособления около мивката в кухнята. Този компактен органайзер е съставен от две части. Долната част е тип правоъгълно легенче с дупки в долната част. Тази част е идеална за поставяне на сапун за миене на ръце, препарат за съдове, телчета, гъби или попивателни кърпи. Благодарение на дупките в долната част ненужната вода от тези аксесоари ще се оттича без да предизвиква локви или неприятни миризми. Горната част на този контейнер представлява стълби с две хоризонтални прегради. На тези прегради можете да поставяте кърпи или парцали за съдове и по този начин те ше изсъхват доста по-бързо.

ДИЗАЙН:

Този копактен органайзер за кухненска мивка е отличният помощник на всяка домакиня и е идеалният кухненски аксесоар. Той има елегантен, семпъл, но доста стилен дизайн и спокойно ще се върже на всяко едно интериорно решение. Благодарение на своя страхотен дишащ дизайн за отичане на гъби, кърпи или попивателни, ще предотвратите развитието на бактерии и микроби в кухнята, а кърпите ви ще изсъхват значително по-бързо. Телескопичната стойка е изпработена от висококачествен PP материал с висока устойчивост и здравина. Този органайзер няма лесно да се счупи или повреди и със сигурност ще подобри ефективността на работата ви около мивката, както и цялостната хигиена в кухнята. Правоъгълното легенче пък е изработено от силикон също с висока устойчивост и здравина. Този органайзер за кухненска мивка се предлага в бял цвят и в един размер – 28 см. височина, 36-50 см.дължина и 8с м. широчина.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Тип на продукта: Компактен органайзер за кухненска мивка;
 • Материал на изработка: устойчиви материали с високо качесвто – PP материал и силиконова подложка;
 • Елегантен и стилен дизайн;
 • Практичен и лесен за монтиране;
 • Удобен за използване, предотвратява развитието на микроби на бактерии около мивката в кухнята;
 • Правоъгълно силиконово легенче с дишащ дизайн и дупки в долната част – предназначено за поставяне на сапун, препарат за миене на съдове , гъби, попивателни кърпи и др.;
 • Телескопична стойка, изработена от от PP материал с две хоризонтални прегради за поставяне на кърпи и парцали;
 • Размер: височина – 28 см., дължина – 36-50 см., ширина – 8 см.
 • Цвят: бял.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ В ОПАКОВКАТА:

 • Компактен органайзер за кухненска мивка – 1 брой;
 • Инструкции за употреба;
 • Транспорта кутия.Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.