Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Колани обикалящи цялото тяло STL-7-D

21,50 лв

Колани обикалящи цялото тяло STL-7-D #02696

Колани обикалящи цялото тяло

В стремежа си да бъдем различни всеки ден, често се случва да няма какво ново да срещнем. Когато една жена иска да изпъкне в дискотеката с нещо, което го няма на всеки ъгъл или планира интересна вечер на любимия човек, но се чуди как? То точно с този продукт ще предизвика гарантирано търсения
ефект.

Вързана без ограничения

Това е една мрежа от кожени колани обикалящи цялото тяло и създаващи една илюзия на безсилие. В същото време тялото има пълна свобода на движение. Когато се избира подобен продукт, то първата цел е игра със съзнанието. Как? Поставяйки го под дрехите си и леко загатвайки някой от елементите, ще можете да предизвикате яростно желание и възможност да поискате всичко. В горната си част има няколко ленти свързани с метални рингове, които минават над бюста. Всяка снадка е здраво свързана с другата чрез метални капси. Под бюста се събират основни две ленти към халка, на която е закачена една дълга кожена лента обикаляща талията. В двата й края са поставени катарами, с които е закачена към халката.

Долната част започва от талията с регулируем колан, от който се спускат две ленти по дължината на бедрата. По тях са предвидени по две халки от които излизат допълнителни обикалящи широката част на бедрото и малко над коляното. Кожените ремъци могат да се пристягат и отпускат във всяка част на тялото.

Характеристики:

  • Материал: Еко кожа, метал;
  • Цвят: Черен, метален;
  • Широчина на коланите: между 2-4 см;
  • Размери: Регулиране на всеки детайл;
  • Приблизителни мерки: Гръдна обиколка 84 см / Талия 64 см / Ханш 90 см.

В комплекта получавате:

  • 1 х Горни колани;
  • 1 х Колани за долната част на тялото.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.