Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Колан за прохождане с регулируеми ленти TV42

15,00 лв

Колан за прохождане с регулируеми ленти TV42 #01136

Особености

Първите стъпки на всяко дете остават като ярък спомен за всеки родител, а докато то стане стабилно в походката си, трябва да бъде наглеждано постоянно. Безопасността в този период е най-важното условие, което е задължително да осигурите на бебето си. А за да не ви боли кръста, докато го пазите, ви представяме специално проектирания аксесоар за прохождане.

Описание

Продуктът е предназначена за най-малките, за да улесни прохождането им, в периода от 10 до 14 месеца. Може да издържи до 13 килограма и осигурява необходимата протекция.

Изделието е произведено от дишащи материали, които да не стягат и да не запаряват бебешката кожа. То може да се измива лесно и бързо само с топла вода, и то на ръка.

Размерът е универсален, като височината, дължината и разстоянието около талията – могат да се коригират спрямо индивидуалните показатели на детето.

Приложение

Коланът се използва за прохождащи деца, като автоматично с това, намалява и болките в гърба на родителите, които постоянно трябва да се навеждат, за да ги пазят от евентуален удар с предмет или със земята.

Накарайте мъника си да започне да върви уверено, като превърнете този важен етап от развитието му в общо забавление. Професионалният продукт е разработен от специалисти, за да бъде верен помощник в тази трудна, но задължителна задача.

Технически характеристики

 • Цвят: син и жълт;
 • Регулируеми ленти: да;
 • Материали: 100% дишащи;
 • Размер на артикула: 34 см x 18.5 см x 4.6 см;
 • Тегло на артикула: 0.250 кг.

Какво ще намерите в опаковката

 • Колан;
 • Техническо ръководство;
 • Гаранция: 12 месеца.
2019-05-21

Ако съм доволна, ще продължа да пазарувам

  2017-05-14

  Вече не съм млада, както преди. Много ми е трудно да държа постоянно внучето, докато ходи, защото всичко ме боли. Откакто взехме този колан е много по-лесно, изключително съм доволна.

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.