Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Кокетна къса рокля с право деколте, тънки презрамки и къдрици в долната част FZ42

36,10 лв

Кокетна къса рокля с право деколте, тънки презрамки и къдрици в долната част FZ42 #05975

Описание:

Минималистичен и изчистен дизайн на лятна рокля, която има тънки презрамки, два шева, които я набират и накъдрена част на края на полата. Роклята е еластична прилепва по тялото и очертава формата му.

Особености:

Може да използвате по – тънки или по – плътни синджири, в сребристо или златисто, с по – големи висулки, декорирани с цветни елементи, с летни мотиви. Добре е да добавите плътна гривна, масивни обеци с голяма дължина и свежа интересна декорация. Заложете на малките дамски чанти или на тези със средна големина. Обувките трябва да бъдат с висок или средно висок елегантен ток.

Дизайн:

Тънките презрамки на роклята, подчертават раменете, визуално ги правят по – широки и хармонизират фигурата. Деколтето е хоризонтално и открива горната част на бюста, като плътната материя го очертава, а набирането на плата му придава по – заоблена форма. Роклята има два шева от двете страни, които набират плата и правят модела да изглежда по – елегантен и естетичен. Долната част на полата на роклята има накъдрена ивица, която изглежда много красиво и елегантно. Роклята е с много къса дължина, като визуално ви прави по – високи и слаби. Страхотен модел за лятото, с които ще подчертаете своята атлетична и спортна фигура и ще  придобиете зашеметяваща визия. Тази страхотна рокля, може да поръчате в пет различни ексклузивни цвята: Черен, червен, бял, оранжев, телесен. Черният цвят, има свойството да прави хората да изглеждат по – слаби и елегантни, което в съчетание с дизайна на роклята със сигурност ще ни помогне да изградим страхотна визия. Червеният цвят, действа стимулиращо на сетивата на околните и насочва вниманието им към вас. Това е сигурен начин да се откроите от другите и да бъдете забелязани. Белият цвят, подчертава тена и загара, който сте придобили като ви придава по – свеж и силен вид. Телесният цвят, се слива с тена ви, предизвиква интерес, привлича внимание. Оранжевия цвят, засилва младежкото излъчване, прави ви по – свежи и екзотични.

Технически характеристики:

  • Модел: Къса рокля;
  • Състав: Полиестер и еластан;
  • Размер: S, M, L, XL;
  • Цвят: Черен/ Червен/ Бял/ Оранжев/ Телесен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Къса рокля с хоризонтално деколте, тънки презрамки и накъдрена част в края;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.