Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Издължени обеци синджир с кристални елементи в обков А110

20,00 лв

Издължени обеци синджир с кристални елементи в обков А110 #05617

Описание:

Продълговатите обеци визуално издължават контура на лицето, те са особено подходящи за квадратна, кръгла и сърцевидна форма на лицето. Най – добре ще ги комбинирате с по – стилни и елегантни прически, но смело може да заложите и на по – обикновени, блясъкът на аксесоара е достатъчен. Кристалните елементи се съчетават много добре с официални облекла за тържествени церемонии, те ще бъдат подходящи независимо от цвета. Съчетанието с тези обеци е приложимо за всички цветове и ще ви помогне бързо да вземете решение, как да осъществите своята визия.

Особености:

Обеците с кристални елементи, действат магнетично и привличащо. Те са бляскави и светлината попаднала върху кристалите, създава нежно светлинно отражение върху лицето. Стилният и елегантен дизайн, ще ви даде възможност да бъдете неотразими при всякакви специални поводи като сватбени тържества, кръщенета, клубни събирания, посещения на галерии и музеи, на работното място. Този модел обеци се предлага с два различни цвята на обкова, което ви дава възможност да изберете, този който е най – подходящ според вашите лични нужди и предпочитания. Може да изберете обков в златист цвят или обков в сребрист цвят. Това е единствената разлика между двете разновидности.

Дизайн:

Много стилни и елегантни дамски обеци с кристали, които ще подчертаят вашето великолепие и ще въздействат магнетично на околните. Обеците се прикрепят с винтче, което използва силиконово захващане, за по – голям комфорт и ви гарантира, че няма да получите кожни раздразнения и алергии. Това е нов начин за нежно прикрепване на обецата към ухото, която не създава неприятни усещания. Обеците са съставени от пет кристални елемента, като прогресивно елементите увеличават своя размер до края на обецата. Обковът на кристалните елементи е елегантен и фин. 

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Сребрист/Златист..

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Издължени обеци синджир с кристални елементи в обков.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.