Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Функционален прозрачен органайзер за гримове в две части TV104

25,00 лв

Функционален прозрачен органайзер за гримове в две части TV104 #02823

ОСОБЕНОСТИ:

За да въдете ред в гримовете и аксесоарите си, Ви е необходим функционален органайзер. Той трябва да е удобен, лесно преносим и да дава възможност да бъдат видими всички вещи, поставени в него. Това е вещ, която спестява време, усилия и пространство.

ОПИСАНИЕ:

Изключително лесен е за почистване. Нужно е само да го избършете с влажна кърпичка. Поради размерите си, е компактен и лесно преносим в багажа при пътуване, например. Има достатъчно пространство, което да побере различни по вид и размери гримове, различни бижута и дребни вещи, които искате опазите от изгубване.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Органайзерът се състои от две функционални части – горна и долна. Горната част е съставена от различни по размер отделения. В зависимост от големината им, в тях без проблем се побират спирали, червила, сенки, руж, фон дьо тен, лакове, четки и гребени за коса, четки за грим, кремове, парфюми, бижута и каквото решите изобщо. Долната част се състои от чекмеджета в две големини. На дъното на всяко има черни велурени подложки. Те са подвижни. Чрез тях, поставените вещи си остават фиксирани на място и не се пързалят.

ДИЗАЙН:

Органайзерът има изчистен и практичен дизайн. Изработен е от прозрачен акрил. Състои се от две части, които могат да се ползват заедно или отделно, в зависимост от нуждите Ви. Горната част има шестнадесет отделения с различна големина. Долната част се състои от четири чекмеджета в различна големина.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Материали: акрил;
  • Размер: 24 см * 15 см * 18,5 см.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • Органайзер от акрил в две части

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.