Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Форма за печене от силикон TV334

14,50 лв

Форма за печене от силикон TV334 #03367

ОСОБЕНОСТИ

Освежете арсенала от форми за печене във Вашата кухня с една невероятно красива силиконова форма за печене. Придайте разкошен вид на приготвените от Вас сладкиши, кексове, пайове, мъфини и каквото още обичате да приготвяте.

ОПИСАНИЕ

Силиконовата форма е подходяща за употреба при температура от – 60 градуса до + 210 градуса. Може да се използва във фризер и да се мие в съдомиялна машина.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Не е препоръчително да използвате остри предмети по повърхността на формата, тъй като може да нарушите целостта ѝ. Силиконовата форма се използва като обикновена тава. С тази разлика, че не е необходимо да се маже с мазнина и да се поръсва с брашно, защото в нея нищо не залепва. Изчакайте, докато сладкишът се охлади и тогава го извадете от формата. В противен случай може да се начупи. Най-лесният начин да го извадите е като обърнете формата нагоре с дъното върху подходящ поднос или голяма чиния.

ДИЗАЙН  

Силиконовите форми за печене са в свежи цветове. Имат красив външен вид с прецизен релеф. Може да избирате между форми на елхичка, роза, пеперуда, анимационен герой, сърце. С някои от формичките сладкишът ще заприлича на истинска кулинарна скулптура.

ТЕНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Височина: 8,5 см;
  • Диаметър: 19 см.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ  В ОПАКОВКАТА

  • Силиконова форма за печене.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.