Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електронна везна CRC-5201

24,00 лв

Електронна везна CRC-5201 #04188

Особености:

Ако държите на точността, във всяко едно отношение, то електронната везна CRC-5201 е перфектна за Вас. Джобните ѝ размери позволяват да бъде с Вас навсякъде. Какво повече може да искате. Всеки дом се нуждае от електронна мини везна. Дали за прецизното измерване на продуктите при изпълнение на нова рецепта за сладкиш, за подготвянето на дозировката на лекарство, както и  за претеглянето на бижута, които желаете да претеглите или продадете.

Описание:

Обърнете внимание на това, че не е препоръчително да претоварвате везната с по-голяма маса от допустимата, за да не я повредите. Тя тегли с много висока точност и дава реални резултати. Подходяща за фино претегляне на монети, скъпоценни камъни, бижута и благородни метали, лекарства, храни и други. LCD дисплеят има подсветка, благодарение на която показанията на теглото се виждат ясно и отчетливо, дори при по-слабо осветление. Везната е фабрично калибрирана. Употребата ѝ е изключително лесна.

Как функционира?

Захранва се с помощта на две батерии тип ААА, които са включени в комплекта. За по-голямо улеснение има индикация, която сигнализира за наличие на изхабена батерия и че е време да я смените, както и индикация за претоварване. Работи с ниска консумация на енергия. Изключва се автоматично след 60 секунди. Нулирането също става автоматично. Максималното тегло, което може да издържи е 500 грама. А минималното -  0,01 грама.  Поддържа функция тара.

Дизайн:

Мини везната е изработена от устойчива ABS пластмаса. Дизайнът ѝ е семпъл. Тя е в черен цвят е. Формата ѝ е кръгла. Дисплеят е подвижен. Има функционални бутони. Везната е малка и лека, което позволява тя да бъде носена в джоба. Има прозрачен предпазен капак, който може да се използва и като тарелка за поставяне на предметите за теглене. Съхранява се в картонена кутия.

Технически характеристики:

  • Мерни единици: g / tl / ct / dwt;
  • Размери на кантара: 3,3 инча * 3,3 инча * 1,6 инча;
  • Тегло: 170 грама;
  • Размери на платформата: 3,3 инча * 3,3 инча * 1,0 инча.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Електронна везна CRC-5201.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.