Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електронна мини везна OEM B-79 TV553

24,00 лв

Електронна мини везна OEM B-79 TV553 #04187

Особености:

Представяме ви електронна мини везна, която определено ще Ви бъде от полза във всяка ситуация. Дали за по-прецизното отчитане на теглото на съставките в кухнята, за приготвянето на дозировката на лекарство или за претеглянето на бижута, тя винаги ще мери точно. Джобните ѝ размери позволяват да я носите навсякъде със себе си и да бъде с Вас при нужда. Дори в бижутерския магазин може да я използвате, за да се уверите, че избраното от Вас бижу е с посочените от търговеца грамажи.

Описание:

Това е една от малка и компактна везна. Тя тегли с много висока точност – до 0,01 грама и дава реални резултати. Подходяща за фино претегляне на монети, скъпоценни камъни, бижута и благородни метали, лекарства, храни и други. Употребата ѝ е изключително лесна. И е верен приятел на всеки домакин, който желае да сготви ястие с точни дозировки, според избраната рецепта, за да постигне сигурни резултати.

Как функционира?

Захранва се с помощта на една батерия която е включена в комплекта. За по-голямо улеснение, има индикация, която показва кога батерията е за подмяна, както и индикация за претоварване, ако поставите предмет с тегло по-голямо от максимално допустимото. Работи с ниска консумация на енергия, което предполага, че ще можете да я използвате дълго време. Изключва се автоматично. Нулирането също е автоматично. Минимално допустимото тегло е 0,01 грама, а максималното 500 грама.

Дизайн:

Мини везната е изработена от устойчива ABS пластмаса. Дизайнът ѝ е стилен и компактен. В черен цвят е. Формата ѝ е правоъгълна. Има черно капаче, което я предпазва от нараняване, когато не я използвате. Дисплеят има зелена светлина. Везната е снабдена с функционални бутони, за по-лесна употреба. Има платформа от неръждаема стомана, предназначена за поставяне на предметите, които желаете на претеглите. Везната е малка и лека, което позволява тя да бъде носена в джоба или в малка чантичка.

Технически характеристики:

  • Модел: В-79;
  • Размер: 7см * 4,3 см;
  • Мерни единици: g / tl / ct / dwt.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Електронна мини везна OEM B-79.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.