Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електронна мини везна Aosai ATP 136

21,60 лв

Електронна мини везна Aosai ATP 136 #04186

Особености:

Всеки дом се нуждае от електронна мини везна. Дали за по-прецизното измерване на съставките при изпълнение на дадена рецепта, за приготвянето на дозировката на лекарство или за претеглянето на бижута, тя винаги ще мери точно и ще улесни ежедневието. Джобните ѝ размери позволяват да я носите навсякъде със себе си. Какво повече може да искате – това е мечтаното устройство за всеки, който желае да не работи на „око“ и да постига блестящи резултати. 

Описание:

Това е една от най-малките и компактни везни, които някога сте виждали. Тя тегли с много висока точност и дава изключително точни резултати. Подходяща за фино претегляне на монети, скъпоценни камъни, бижута и благородни метали, лекарства, храни и други. Везната е фабрично калибрирана. Употребата ѝ е изключително лесна.

Как функционира?

Захранва се с помощта на една батерия CR2032, която е включена в комплекта. За по-голямо улеснение има индикация, която показва кога батерията е изхабена и трябва да се смени с нова, както и индикация за претоварване. Работи с ниска консумация на енергия. Изключва се автоматично след 3 минути. Нулирането също е автоматично. Максималното тегло, което може да се постави е 200 грама, а минималното - до 0,01 грама. 

Дизайн:

Мини везната е изработена от устойчива ABS пластмаса. Дизайнът ѝ е стилен. В нея присъстват черен и сребрист цвят. Формата ѝ е правоъгълна. Размерът на дисплея е 0,9 инча. Той е LCD пет цифрен. Има синята светлина за по-ясна видимост на показанията. Както функционални бутони. Платформата, върху която се поставят предметите за теглене, е от неръждаема стомана. Везната е малка и лека, което позволява тя да бъде носена в джоба. Съхранява се в картонена кутия.

Технически характеристики:

  • Модел ATP-136;
  • Марка: Aosai ;
  • Мерни единици: g / tl / ct / dwt;
  • Размери: 6 см * 3 см * 1,3 см;
  • Тегло: 29 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Електронна мини везна Aosai ATP 136.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.