Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електронна джобна везна модел MH-500

14,40 лв

Електронна джобна везна модел MH-500 #04209

Особености:

Когато Ви се налага да претеглите прецизно съставките при изпълнение на нова  рецепта за сладкиш, да приготвите на дозировката на лекарство или хранителна добавка, винаги имате нужда от точна везна, но не винаги разполагате с такава. Затова Ви предлагаме да снабдите дома си с електронната джобна везна модел МН-500. Тя ще улесни ежедневието Ви. Забравете за тегленето на „око“.

Описание:

Има малък размер близък до мобилен телефон. Тегли с много висока точност до 0,01 грама. Подходяща за претегляне на монети, скъпоценни камъни, бижута и благородни метали, лекарства, храни и всякакви други вещи. LCD дисплеят е със синя подсветка и благодарение на нея, показанията на теглото са ясни и видими, дори при слабо осветление. Везната се калибрира лесно, ако това необходимо.

Как функционира?

Захранва се с помощта на две батерии тип ААА/R03, които са включени в комплекта. За по-голямо улеснение при употреба, има индикация за смяна на батерията. Също така има и индикация за претоварване, когато се опитате да изтеглите нещо, което надвишава максимално допустимия грамаж. Везната работи с ниска консумация на енергия. Изключва се  автоматично след определен период от време. Нулирането също е автоматично. Максималното тегло, което може да изтегли е 500 грама. Минималното тегло, което отчита е 0,01 грама. Поддържа тара функция.

Дизайн:

Мини везната е изработена от устойчива ABS пластмаса. Дизайнът ѝ е стилен и компактен. Тя е в черен и сребрист цвят. Формата ѝ е правоъгълна. Има и функционални бутони, които се намират непосредствено под платформата от неръждаема стомана. Везната е малка и лека, което позволява тя да бъде носена в джоба. Има предпазно капаче, което е прозрачно. Съхранява се в картонена кутия. 

Технически характеристики:

  • Модел: MH-500;
  • Мерни единици: g / tl / ct / dwt;
  • Размери: 11,6 см * 6 см * 1,9 см;
  • Тегло: 105 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Електронна мини везна Aosai ATP 136;
  • Калъфче.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.