Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електронна джобна везна модел MH-300

18,30 лв

Електронна джобна везна модел MH-300 #04203

Особености:

Всеки дом се нуждае от електронна везна, но не всеки притежава. Време е да се замислите колко често имате нужда от нея - за прецизното измерване на съставките при изпълнение на дадена рецепта, за приготвянето на дозировката на лекарство, за претеглянето на бижута и за много други ситуации. Джобните ѝ размери позволяват да я носите навсякъде със себе си. Какво повече може да искате – това е мечтаното устройство за всеки, който желае да не работи на „око“ и да постига блестящи резултати. 

Описание:

Има малък размер, наподобяващ мобилен телефон. Тегли с много висока точност и дава реални резултати. Подходяща за претегляне на монети, скъпоценни камъни, бижута и благородни метали, лекарства, храни и всякакви вещи. LCD дисплеят е със синя подсветка, благодарение на което дава ясни показания на теглото дори при слабо осветление. Везната се калибрира лесно, когато това се изисква от тегления предмет.

Как функционира?

Работи с помощта на две батерии тип ААА/R03, които са включени в комплекта. Снабдена е индикация, показваща кога батериите са за смяна с нова.  Също така има и индикация за претоварване. Консумацията ѝ на енергия е много ниска, а това позволява по-дълга употреба. Автоматично се изключва и нулира, което е голямо предимство.  Максималното тегло, което може да изтегли е 300 грама. Минималното тегло, което отчита е 0,01 грама. 

Дизайн:

Мини везната е изработена от устойчива ABS пластмаса. Дизайнът ѝ е изчистен.  Формата ѝ е правоъгълна, а размерите компактни. Има функционални бутони за по-лесно управление. Те са позиционирани непосредствено под платформата от неръждаема стомана, върху която се поставят вещите за теглене. Везната е малка и лека, което позволява тя да бъде носена дори джоба. Защитена е от прозрачно защитно капаче, което може да се сваля. Съхранява се в картонена кутия. 

Технически характеристики:

  • Модел: MH-300;
  • Мерни единици: g / tl / ct / dwt;
  • Размери: 12 см * 6 см * 2 см;
  • Тегло: 110 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Малка електронна везна модел MH-300.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.