Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електрически тиган Red Copper 5 MINUTE CHEF TV960

54,99 лв

59,00 лв

-7%

-4,01 лв

Електрически тиган Red Copper 5 MINUTE CHEF TV960 #08107

Описание:

Електрическият тиган готви всичко за пет минути а храната е вкусна без много усилия. Просто добавете продуктите и включете щепсела, след 5 минути храната е готова и вкусна. Направете пухкави омлети, фритати, панини, джобове за пица, сьомга с хрупкава кожа и др. Закуската, обядът или вечерята могат да бъдат готови за маса или бързо да се приготвят за минути. Изключителен олекотен дизайн, уредът е лесно преносим и много подходяща придобивка за първи апартамент, по-малка кухня, общежитие в колежа или пътуване с кемпер/каравана. Двойните не залепващи плочи почистват лесно! Red Copper 5-минутния готвач готви храната ви отгоре и отдолу едновременно, което осигурява неговото бързодействие и е достатъчно малък за почти всеки кухненски плот. Лесна за почистване и не залепваща повърхност, просто избършете медените керамични плочи със сапунена вода и забележете как всичко се отмива от не залепващата повърхност.

Особености:

Този електрически тиган работи с нова технология на бързо нагряване при което храната се готви едновременно отгоре и отдолу и освен, че остава равномерно изпечена, това става в пъти по – бързо от обикновено. Електрическият тиган е подходящ за всеки вид ястия, които бихте искали да приготвите. Омлетът е изключително лесен и вкусен, достатъчно е да добавите зеленчуците, бекона и разбърканите яйца. Рибата остава с препечена и хрупкава коричка. Тестените продукти като пица, солени и сладки кексове, се приготвят без залепване, без необходимост от форми и тави, равномерно изпечени от всички страни. С възможности да приготвите абсолютно всеки вид ястия, този уред с минимално тегло и компактни размери е подходящ за всеки вид пътуване, отсядане във вилата, преместване.

Дизайн:

Електрическия тиган има елегантен дизайн в червен цвят в елипсовидна форма, който би се вписал във всеки кухненски интериор и същевременно компактни размери. Това го прави много удобен, когато кухнята е малка и разполагате с ограничено пространство. Тиганът се състои от две части: основа, в която се поставят хранителните продукти и капак с горно нагряване, който спомага за тяхното по – бързо приготвяне и равномерно изпичане. Вътрешните керамични плочи са с не залепващо покритие в златисто кафяв цвят. Не залепващото покритие осигурява бързо почистване и не позволява загаряне или прегаряне на хранителните продукти. В предната си част тигана има светлинен индикатор за състояние на готовност.  Тиганът има удобна дръжка за отваряне, затваряне и пренасяне.

Технически характеристики:

 • Име на продукта: Електрически тиган;
 • Цвят: Червен;
 • Марка: Red Copper;
 • Материал на продукта: PS+електронни компоненти+алуминий;
 • Тегло на продукта: 1.486 кг;
 • Размер на продукта: 32см х 12.5см х8.5 см;
 • Размер на цветната кутия: 37см х 10.5см х 14.5 см.

Съдържание на опаковката:

 • 1 бр. Електрически тиган Red Copper 5 MINUTE CHEF;
 • Инструкции за употреба;
 • Гаранция: 12 месеца;
 • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.