Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Ексфолиращи чорапи за гладки крачета

3,50 лв

Ексфолиращи чорапи за гладки крачета #03396

ОСОБЕНОСТИ

Превърнете краката си в мека и нежна феерия С помощта на ексфолиращите чорапи ще се отървете от загрубялата и суха мъртва кожа. След употребата им, ще се радвате на невероятно гладка кожа.

ОПИСАНИЕ

Обичайно чорапите се носят за по няколко часа. Те са за еднократна употреба, така че, след използване се изхвърлят. Действието им започва през следващите дни, като мъртвата кожа започва да се отделя от стъпалата. Процедурите трябва да повтарят на всеки три месеца, за постоянен ефект.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Преди употреба, измийте краката си и ги подсушете добре. Отворете опаковката, с помощта на ножица. Обуйте чорапите и пристегнете, за да напаснете необходимия размер. За по-голям ефект, ги оставете да действат за около един час. След което, свалете чорапите и измийте краката, за да премахнете полепналия гел от тях. Подсушете ги. След около три до седим дни, мъртвата кожа ще започне да пада естествено. Не дърпайте кожата, която е започнала да се бели. Крайният резултат зависи от типа на Вашата кожа.

ДИЗАЙН  

Чорапите имат удобен дизайн. Могат да се коригират по всеки размер. Материята, от която са изработени, е деликатна към кожата.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Всеки чорап е добре опакован.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ  В ОПАКОВКАТА

  • Ексфолиращи чорапи – може да избирате опаковка от 1 (Вариант 1) или 7 броя (Вариант 2).

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.