Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Джобно огледало с LED светлини и вентилатор с USB зареждане на батерията

22,40 лв

Джобно огледало с LED светлини и вентилатор с USB зареждане на батерията #06656

Описание:

Джобното огледало, е необходим аксесоар за всяка дама, който позволява да поддържате грима си и своята перфектна визия, независимо от това дали сте в дома си или сте в движение. Джобното огледало ви помага да се гримирате, да поддържате  лицето си, а в този случай, дори да получите мека и хладна струя въздух в горещите летни дни. Със сигурност ще оцените преимуществата на това джобно огледало с комбинацията от LED светлини, охлаждащо вентилаторче и забавна муцунка, която да ви създава настроение. LED светлините на огледалото ви позволяват да получите кристална видимост към лицето си, докато се гримирате или почиствате своя грим, така че да не пропуснете нито един детайл. Мини вентилаторчето ви позволява да получите разхлаждане в градкикя транспорт, парка, магазина, офиса, така че вашият свеж вид и излъчване да се запазят. Свеж и интересен аксесоар, който ще ви създаде настроение и ще ви помогне да поддържате своята визия навсякъде. LED светлините и вентилаторчето на огледалото се захранват от литиева батерия, която лесно може да зареждате многократно чрез USB , така може да използвате своя аксесоар без излишни разходи за батерия.

Особености:

LED светлини – осигуряват перфектна видимост и позволяват детайлно и точно нанасяне на грим и почистване на лицето от несъвършенства. Мини вентилаторче – позволява бързо охлаждане на лицето, запазва вашият свеж вид и излъчване дори при високи температури навън. Забавен и компактен дизайн – може да приберете огледалото в дамската си чанта без да се тревожите, че то ще заема прекалено много място или ще я утежни. Забавният дизайн ви създава настроение. Зареждане чрез USB – презареждащата се литиева батерия ви спестява разходи и време за поддържането на вентилаторчето и LED светлините. Материали с високо качество – използвана е качествена ABS пластмаса, здрава конструкция подходяща за транспортиране, LED светлини с дълга продължителност на работа.

Дизайн:

Огледалцето е в розов цвят, то има кръгла форма, върху горната му част има ушички, а над тях се намира перката на вентилатора. Във краищата на външната част на огледалцето, са разположени в кръг LED светлини, които образуват ярък светъл кръг при включването му. Огледалцето е защитено чрез капаче, което го покрива плътно и предпазва от замърсяване или повреждане по време на транспортиране. Капакът на огледалцето има формата на розова муцунка с релефни очи, уста, общо огледалото и капакът му формират весело личице, което да ви създава настроение. Капачето се отстранява с приплъзване надолу, което ви дава възможност за по – сигурен захват по време на използването му.

Технически характеристики:

 • Джобно огледало с LED светлини и вентилатор ;
 • Материал: ABS пластмаса;
 • Функция 1: Огледалце;
 • Функция: Вентилатор;
 • Презареждаща се батерия: 1200mAh;
 • Форма: Муцунка на прасенце;
 • Цвят: Розов;
 • Размери: 10 х 3 см.

Съдържание на опаковката:

 • 1бр. Джобно огледало с LED светлини и вентилатор;
 • USB кабел за зареждане;
 • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички За дома

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.