Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дрон Yuneec Breeze с камера и VR очила

1 024,00 лв

Купи на кредит

Дрон Yuneec Breeze с камера и VR очила #01317

Крачка в бъдещето с  Yuneec : комплект дрон с камера и VR очила

Обичате да сте в крак с последните технологии? Искате преди всички да изпробвате най-актуалните на пазара неща? Представяме ви следващо поколение дрон-машина с Full HD камера и хедсет за виртуална реалност (VR), с които буквално ще „полетите”.  Всичко в Yuneec Breeze 4K e напревено, така че да отговори и на най-капризните клиенти.

Той е изключително лек и компактен, побира се лесно в раница, за да го носите навсякъде.

Функции

Ако снимките са вашата страст и винаги търсите нов интересен ъгъл за поредния кадър, защо не опитате уникално селфи от въздуха? С този модел може да забравите за ограниченията на селфи-стиковете и да се радвате на високачествена фотография с резолюция  4K или 13МР.

Направете забавни видеа с любимите хора с идеална картина и детайли, с помощта на 4K HD възможнистите на вградената камера.Тя е снабдена с електронен стабилизатор на фокуса,  работи при различна наситеност на слънчевата светлина, включително нощем.

Запечатайте спиращи дъха изгреви и залези, благодарение на вградения баланс на „бялото”.  В допълнение може директно да проследите заснетото със стрийм на смартфона.

За да управлявате, в комплекта е включен контролер, като тези при компютърните игри. Просто го закрепяте за смартфона и се впускате в летателно приключение.

Сложете край на това да сте винаги извън кадър при общи снимки. Breeze предлага пет различни режима, в които сте център на внимание, за да се радвате пълноценно на вашите спомени.

Selfie mode е лесен за работа, не е необходимо да имате предишен опит с управление на дронове. Инсталирайте приложението за връзка между телефона си и устройството, за да зададете желаната позиция и височина, от която да бъде направена снимката.

Orbit mοde – с него ще получите наистина уникални кадри. При тази опция дронът лети в зададена около обект орбита и в зависимост от избора ви ще рекордва цялостно 4K видео или отделни фотоси. Може да го смените в движение с друг режим.

Follow me – застанете в центъра на действието като издигнете машината на желаната височина и я настроите да ви следва навсякъде.

Journey – ако изберете този моуд,  дронът ще се движи напред-назад, като ви държи „на мушка” готов да направи желаните от вас кадри.

Pilot – почуствайте се като истински пилот на хеликоптер с пълен контрол върху машината, като я управлявете чрез джойстик или през софтуерната апликация.

Пълната безопасност при употреба се гарантира от специалните сензори . Имате GPS и IPS, който осигурява стабилна позиция на джаджата и в затворени помещения.

Дронът ще остане в „бойна готовност”, ако се наложи да отговорите на позвъняване, изгубите връзка или дълго време не му подадете команда. Когато батерията започне да се изощава, ще бъдете алармирани няколко пъти чрез съобщения, а когато капацитет и достигне минималните 5% апаратът ще се приземи на даденото място. Ако искате да избегнете случайни кацания включете Return Home, така той ще се връща към стартовата си “площадка”.

Екстри

Виртуалната реалност навлиза все повече в живота ни и не е далеч времето, в която ще бъде част от ежедневието ни. Защо обаче да чакате бъдещето? С този уникален модел получавате специален VR хедсет, на който да закрепите смартфона си и да полетите като истински професионален летец.  Усещането е като, че сте в самия дрон, а управлението е през джойстика.

Освен това, така имате и по-добра визия и възможности за фотографиране и видеорекординг.

One app to rule them all

Инсталирайте приложението Breeze Cam  и се радвайте на едновременен контрол върху летаталната машина и камерата.  Редактирайте и дирекно  споделете в социалните мрежи направените от вас филмчета и фотоси. Имате достъп и до всички режими, както и опцията да задавате точни параметри за височина и позиция.

Приложението е съвместимо с iOS 8.0 и Android 4.2.2 или по-нови техни версии. Собствениците на iPhone могат да използват и опцията за предаване в реално време (RTMP – Real-Time Messaging Protocol) и да се включват на живо в YouTube, Instagram, Facebook . Освен картина, ще получите и звук, записан през микрофона на телефона.

Технически параметри

 • Марка:  Yuneec;
 • Модел: Breeze;
 • Батерия: 3S 11.1 V 1.150 mAh Li-Po;
 • Време на полет: до 12 минути;
 • Ротори: 4 по 2.206 kV, безчеткови, работят при температура от 0 до 40 градуса;
 • Скорост на летене: до 18 км/ч;
 • Видове движения: Selfie, Orbit, Follow Me, Journey, Pilot, Return Home;
 • Фото-резолюция:  4К, 13MP;
 • Видео: Ultra HD (3840:2160/30fps), 1080pHD (1920:1080/30 fps), 720pHD (1280:720/60fps); на живо: 480p/30fps (при Ultra HD), 720p/30fps (при  1080pHD и 720pHD);
 • Ъгъл на виждане: 170 градуса;
 • Карта-памет: SD 16GB;
 • Честота на работа с контролера: 5GHz WiFi;
 • Операционни системи: iOS 8.0,  Android 4.2.2, както и по-нови версии;
 • Обхват на дистанционното управление: до 100 м;
 • Размери: 65/196/196 мм (в/ш/д), заедно с предпазителите: 65/327/ 327 мм (в/ш/д);
 • Тегло: 0.385 кг.

Съдържание на комплекта

 • 1 брой  дрон;
 • 2 броя батерии;
 • 1 зарядно;
 • 4 предпазителя за перките;
 • Микрофибърна кърпа за почистване;
 • Кутия за прибиране;

1 брой гаранция 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.