Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Детски многофункционален телефон със светлинни и музикални ефекти

4,80 лв

Детски многофункционален телефон със светлинни и музикални ефекти #05136

Особености:

Забавният многофункционален детски телефон ще зарадва и впечатли всяко дете. Той предлага светлинни и музикални ефекти, които ще окажат благоприятно влияние върху детското развитие. Ще стимулира зрителните и слуховите възприятия. Ще насърчи децата да бъдат наблюдателни и концентрирани. Ще им позволи да използват предмети, подобни на тези, които възрастните употребяват в ежедневието си. Ще развихри въображението на малчуганите и те ще могат да си измислят всевъзможни игри с телефона. Зарадвайте децата с нещо интересно и увлекателно, което би им помогнало да придобият нови знания за заобикалящия ги свят. Известно е, че чрез игра, информацията се усвоява далеч по-лесно и по-ефективно, и със сигурност бива разбрани и осмислена. 

Описание:

Телефончето е подходящо за употреба от деца на над 3-годишна възраст, без значение дали са момчета или момичета. Освен, че би ги развеселило, то има и образователен ефект. Благодарение на него децата ще могат да разпознават и назовават цветовете, ще се запознаят с телефона и неговото предназначение. Играчката ще развие у тях въображението и креативността им. Ще подобри координацията, концентрацията, фината моторика и двигателните умения. Децата ще развият слуха си благодарение на звуковите ефекти.

Как функционира:

Играчката се захранва с помощта на стандартни батерии. Тя има интересни музикални и впечатляващи светлинни ефекти. С помощта на бутон, се променят изображенията показвани на екранчето. Със сигурност ще донесе много емоции и забавления на децата.  Силата на звука може да се регулира, според това каква е приятна за детския слух.

Дизайн:

Телефончето е изработено от качествена пластмаса. Цветовете, които присъстват в него са розов, бял, зелен, син и жълт. То е многофункционално. Има голям екран с променящи се изображения. Снабдено е с бутони с цифрите от 0 до 9, със звездичка и такъв за включване и изключване. Върху тях има изобразени и букви. Също така има и различни бутони за включване и изключване на музикалните и светлинни ефекти. Играчката е безопасна и не съдържа вредни вещества, които биха могли да навредят на детското здраве по време на употреба.

Технически характеристики:

  • Марка: Try me;
  • Материал: пластмаса;
  • Размер: 15 х 20 см.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Детски многофункционален телефон със светлинни и музикални ефекти.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.