Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Детски часовник

43,20 лв

Детски часовник #05068

Същност на продукта:

1. Режим на обучение - преместете ръцете на часовника до определен мащаб, след това натиснете бутона TIME, часовникът ще каже времето с LCD дисплей. Натиснете бутона за повторение, за да го чуете отново. Това доста ще улесни децата в научаването на часа. Под формата на игра, информацията винаги се заучава и разбира лесно и бързо. След няколко тренировки, малчуганите ще започнат да разпознават и часа върху истинските часовници.
2. Режим на викторина - натиснете бутона QUIZ, LCD дисплеят ще покаже времето по случаен начин, преместете ръцете на часовника в правилната скала с показаното време. Ще го чуете ръкопляскане, ако го направите правилно. Ако грешите, ще имате 3 шанса да поправите, преди да ви каже правилния отговор. Отново под формата на игра, малчуганите ще запомнят наученото и ще умеят да го прилагат на практика. Може да си организират игра, в която да участват няколко деца и да се състезават кой ще познае повече или всички показани часове. Победителят може да получи и някаква награда, която да служи за стимул на останалите да задобреят. Продуктът е дело на Horizon Toy Factory.

За кого е подходящ продуктът:

За деца, които учат часа, запознават се с цифрите и опознават 24-часовия цикъл на Земята. Прекрасен е за деца в детската градина и предучилищна възраст. Добър за тези деца, които обичат цифрите и с удоволствие учат часовете на часовника. Красивият цветен дизайн е подходящ за деца, тъй като създава настроение и няма остри ръбове. Играчката е безопасна и занимателна. Часовникът има доста интересна визия. Той е във формата на ябълка, която има ръце и крака, а върху нея има зелена гъсеничка. Освен това има очи и голяма усмивка. Изключително цветен и забавен е, което ще привлече детското внимание и ще пробуди любопитството. Изработен е от пластмаса, която е напълно безопасна за децата.

Технически характеристики:

  • Детски часовник с дисплей;
  • С ЛЕД дисплей;
  • Разполага с LCD;
  • Може да показва времето на случаен принцип.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Детски часовник с дисплей;
  • Цвета се изпраща според наличностите на склад.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.