Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Декоративен ориенталски костюм с метални халки STL-8-D

37,50 лв

Декоративен ориенталски костюм с метални халки STL-8-D #02697

Декоративен ориенталски костюм с метални халки

Ориента е неизменна част от историята ни. Различни нации живеят заедно и смесват обичаите и ценностите си. Когато искаме да получим различни елементи в облеклото си и да си придадем уникална визия, то точно този комплект би бил подходящ.

Метални синджири и халки за съчетания

Комплектът започва с украшение на врата представляващо пластмасова лента с метални капси по цялата дължина. На три места са разположени широки халки на които са закачени синджири два от които продължават към бюста. От там надолу започва втората част наподобяваща чашки на сутиен. Изработката е направена от пластмасови ленти на които са закачени чрез метални капси няколко на брой синджири. В средната си част има една голяма халка, която се пада център на бюстието.

Втората част е разположена на талията. Тук широк колан изработен от PVC е ориенталски украсен с халки и синджири. Цялостният вид предполага широка употреба и възможност да се развихри въображението. Може да се постави върху едноцветна тениска и шорти, като така ще се придаде нов вид на облеклото. За по-амбициозните дами този модел е една добра предпоставка за разнообразие и забавление в интимната вечер. По целия комплект са поставени широки халки, които предполагат евентуално добавяне на още аксесоари.

Този аксесоар на ориента може да се ползва от дава влизаща в следните мерки: Врат 34 см, Гръдна обиколка 84 см и талия от 64 см. Създайте си една впечатляваща визия и нови усещания като си позволите да експериментирате с различното.

Характеристики:

  • Материал: PVC, метал;
  • Цвят: Хамелеон, сив метал;
  • Приблизителни мерки: Врат 34 см, Гръдна обиколка 84 см и талия от 64 см.

В комплекта получавате:

  • 1 х Горни колани;
  • 1 х Колани за долната част на тялото.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.