Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Bluetooth смарт гривна SMW37

105,60 лв

165,00 лв

-36%

-59,40 лв

Купи на кредит

Bluetooth смарт гривна SMW37 #02008

Висока точност на отчитане

Смарт гривната е идеален аксесоар за спортисти, които искат да проследят здравословното си състояние по време на тренировка. Високотехнологичните сензори използвани в нейното устройство Ви позволяват прецизно да отчетете важни за здравето показатели, като сърдечен ритъм и кръвно налягане.

Благодарение на статистическите данни, които се складират в приложението за смартфон ще имате пълен поглед върху своя тонус и лесно ще определите максималното ниво на натоварване. Фитнес аксесоарът отчита електрическите импулси на сърцето и показва графика подобна на тази от класическата електрокардиограма.

По време на силови и интензивни тренировки можете да направите справка за нивото на кръвното си налягане и да разберете дали то е в норма.

Подробни данни

Чрез приложението ще получавате подробна информация, базирана на личните Ви показатели, като възраст, пол и физически статус. Подобрените изчислителни алгоритми, които устройството използва, позволяват оформянето на своеобразно здравно досие.

Някои от допълнителните функции на фитнес гривната включват отмерването на брой направени крачки, изминато трасе, както и автоматичното засичане на състояние на покой. Прецизните сензори успяват да отчетат автоматично времето, което прекарвате в лек или дълбок сън. Така можете да проследите, дали получавате достатъчно почивка или тялото се нуждае от повече отмора.

При избор на спортен режим ще можете да достъпите информация за изразходвани калории и по-лесно да планирате хранителния си режим. Смарт устройството показва най-активните Ви часове, време прекарано в движение, изминато разстояние. Крачкомерът засича броя крачки, които сте направили за определено време.

Екстри

Умното изделие използва Bluetooth свързване и е винаги синхронизирано със смартфона Ви. То е съвместимо с IOS и Android базирани телефони. Използва вградена батерия от ново поколение със заряд 100 mAh и голяма издръжливост. Консумира изключително малко енергия и позволява активно използване в продължение на 2 дни, а в стендбай режим достига до 5 дни.

Зареждането отнема 1 час, като не се нуждаете от кабел – просто свалете каишката и директно включете изделието в USB порт за захранване. Спокойно можете да го заредите от портативна батерия или компютър.
Постоянната синхронизация с мобилния телефон позволява да получавате дискретния известия за пропуснати повиквания, съобщения или нотификации от останалите Ви социални приложения. При входящо повикване ще виждате номера, който Ви търси. Можете да го използвате и за напомняне за раздвижване или други дейности.

Продуктът отговаря на стандарта за водоустойчивост и прахоустойчивост IP67, което означава, че можете да го използвате във влажно и дъждовно време и при пряк контакт с течности.

Технически характеристики

 • Материал: Стомана, алуминий, силикон;
 • Екран: 0.93 инча, OLED
 • Издръжливост: 2-5 дни;
 • Батерия: Полимерна 100 mAh;
 • Сензори: PPG, ECG;
 • Водоустойчивост: IP67;
 • Екстри: Вибрация, известия, напомняния;
 • Функции: Измерване на сърдечен ритъм, калории, кръвно налягане, крачкомер;
 • Свързване: Bluetooth 4.0;
 • Съвместимост: Android 4.3 или по-нов, IOS 8.0 или по-нов.

Какво ще получите в опаковката

 • Смарт Bluetooth фитнес гривна;
 • Техническо ръководство;
 • Гаранция за 1 година.
Как да синхронизираме умна гривна със смартфон
2018-07-01

Коректни и точни

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.