Екшън камерите са приспособени за различни екстремни условия, чието предназначение е да запишем различни наши преживявания, които впоследствие да споделим в социалните мрежи. Какво обаче представляват тези джаджи, с какво се отличават от обичайните си аналози и други интересни свързани с тях неща ще споделим още сега.

Какво е екшън камера

Изделието много прилича на нормална камера, която заснема снимки и видео, но съществената разлика идва от многото аксесоари, които ви позволяват да я прикрепвате към различни предмети, като каски, кормила, а също и да ги използвате под вода. С нейна помощ можете да правите нестандартни видеоматериали и интересни снимки. Отразява това, което виждате вие, а по-широкият обхват на обектива – дава пространство на изображенията.

Този тип спортна мини камера е изключително подходяща за всеки потребител, който иска да запаметява красиви гледки и уникални преживявания.

До каква дълбочина може да се използва

Едно от най-големите предимства на този тип камера е, че е водоустойчива и може да се използва под вода. Гмуркането е преживяване, което не може да ви се случи всеки ден, а когато моментът дойде – е добре да сте подготвени да го заснемете. Позволеното разстояние за дълбочина варира според моделите, но най-често то е от 30 до 50 метра. Вижте точните специфики за вашия продукт в техническото ръководство.

Какво можем да заснемем

За каска: след като поставите изделието, имате пълната свобода да запишете действия като:

  • скок с бънджи;

  • катерене;

  • сърфиране;

  • сноуборд;

  • каране на ски и др.

За кормило или корпус: виждаме все по-често клипове на колоездачи, които се движат по офроуд маршрути, а скоростта, която развиват е наистина впечатляваща. След като заснемете видеото, можете да го качите в

Youtube или социалните мрежи, за да споделите преживяването си.

Закрепване в автомобила: можете да снимате различни пейзажи, докато пътувате към дадена дестинация, така че хората, които не са с вас, да споделят видяното от вас.

Какви аксесоари за екшън камера можем да закупим

Сред аксесоарите за екшън камера, в комплекта получавате например стойки за лов, за глава, за мотор, кабел за презареждане на батерията и прехвърляне на заснетите данни и т.н.

Дистанционно управление

Някои модели разполагат и с такъв аксесоар, с който от разстояние да задавате различни команди на продукта.

Цена

Тя варира според броя на функционалностите и качеството, с което искате да бъдат записани кадрите. Можете да намерите апарати на много разумни цени, и то не за сметка на качеството. Важно е да решите какво търсите, да определите бюджета си и да намерите това, което най-много се доближава до индивидуалните ви представи. Ако не сте роб на марките, ще намерите артикули, които вършат прекрасна работа, без да ви ощетяват във финансово отношение.

Навлизането на технологичните продукти в ежедневието ни, е по-скоро позитивно, защото да споделиш личен момент и преживяване с близките си – е безценно.

Кои са основните видове, които ще открием в 4sales.bg

Както винаги, при нас разнообразието в онлайн магазина е толкова голямо, че почти никой не си тръгва без да си е харесал определен модел. В продуктовата ни гама са достъпни портативни, водоустойчиви, мини Wi-Fi камери, а дори и мултифункционални, удароустойчиви и какви ли не още модели. Всички те са чисто нови и висококачествени, така че да изпълняват предназначението си във всички условия и по всяко време. 

За получите повече информация за тях или да се консултирате допълнително с наш експерт, посетете ни дори още сега и разгледайте.