Обективен „свидетел“

Повечето модели, разпространени в търговската мрежа, разполагат с HD резолюция, а звукът е задължителна екстра към всяко записано видео. По този начин получавате професионална картина, която може да послужи като доказателство за неправилно изпреварване, довело до инцидент, агресивни шофьори, некоректни полицаи и всевъзможни ситуации.

Съхранение на файловете

Ако искате да запазите важен материал, който уличава даден шофьор в некоректно отношение към другите или предизвиква рискови фактори, от които могат да пострадат други участници, можете да го направите по няколко начина.

Със специален бутон, имате възможност да направите последните два записани файла неизтриваеми. Така ще си гарантирате, че ако паметта на изделието свърши, новите записи няма да се запаметяват върху важните. Ако държите да ги изтриете в по-късен етап – можете да го направите със специална програма, ръчно.

Който и модел да изберете, разполагате и със слот, в който да поставите допълнителна памет, като използвате карта с големина до 32 GB. Имате възможност да увеличавате картината, за да снимате това, което може да бъде полезно за създалата се ситуация.

Другият вариант за съхранение на данни, е свързан с възможностите на устройството. По-новите модели разполагат с вграден wi fi модул, с който лесно и бързо можете да свържете телефона си. Така, не само, че можете

да сваляте видеоматериалите директно на смартфона си, но и имате постоянна връзка с изделието.

Функционалности, които ще направят всеки материал качествен:

  • възможност за нощен запис;
  • широк ъгъл на снимане;
  • час и дата на всеки файл.

Режимът за нощно виждане е практична функция, тъй като голяма част от инцидентите се случат в тъмната част от денонощието. Благодарение на инфрачервената светлина, всеки ваш запис ще бъде с добра осветеност и отчетливи кадри, които да покажат ясно регистрационния номер и лицето на водача.

Освен широкия ъгъл на заснемане, който ще обхване всички важни детайли от случващото се, към видеото ще бъдат добавени час и дата, които са необходими, ако ще представяте материала пред служители на съда или полицията.

Оказва се, че видеорегистраторът е изключително полезна джаджа, която ще ви помогне във всички случаи, когато трябва да се докаже кой е виновен за създалото се пътно-транспортно произшествие.

Той се монтира и демонтира лесно, а освен за неприятни инциденти, може да се използва и за запечатване на красиви гледки и дългоочаквани пътешествия, важни за вас и вашите близки.