Преди да започнете най-приятната част от всичко, а именно – карането на изделието, е необходимо да проверите дали наличните съставни части са на мястото си, както и да си подсигурите нужното количество гориво, с което да правите продължителни обиколки, без да се притеснявате, че в даден момент няма да има откъде да заредите средството.

Екстри, които ще привлекат всеки ценител на силните усещания

Машината, която представлява умален модел на популярни автомобили от реалността, може да развие скорост до 80 км/ч, което дава реалистично усещане за скорост и големи възможности за различни видове маневриране.

С помощта на истинско гориво и стабилни гуми, с удебелен грайфер, можете да правите разнообразни дрифтове и резки завои, без да се притеснявате, че ще повредите артикула. Стабилността на изделието е проектираната така, че да издържа на смяна на посоките или по-активни действия.

Дистанционно управление

Обхватът на дистанционното достига до 200 метра, с което си осигурявате голямо пространство, в което да експериментирате и да се усъвършенствате. Карането по различни терени е една от водещите тръпки, за да преодолеете поредните препятствия.

Разполагате с достатъчно опции, за да нагодите стила си на шофиране спрямо джаджата. Разбира се, задължително е да натрупате опит, преди да се впуснете в покоряването на по-екстремни терени.

За начало, изберете голям паркинг или равна площ, с голяма видимост, за да се научите на основните действия, като:

  • завиване;
  • преминаване по рампа;
  • отскачане;
  • приземяване;
  • дрифт.

Можете да съберете приятелите си и заедно да си организирате надпревара с бензиновите колички или да направите маршрути с препятствия, които да преминете за определено време.

Високи обороти

Развитието на технологичния процес предоставя на потребителите повече възможности за забавление, а високите скорости са винаги актуална тема за мъжете.

Защо да си купите подобна джаджа?

Предимствата на мощните артикули пред другите продукти, които отново се управляват с дистанционно са няколко, но основни и отличителни преди всички останали модели.

Те са изработени с реалистична визия, могат да се карат по разнообразни терени, за които лимитът е вашето въображение. Ще се учудите колко подходящи площи за подобни занимания съществуват. Имате възможност да правите различни каскади и да ги усъвършенствате, а фините настройки ще ви накара да се почувствате като истински професионалист, докато подавате различни команди.