• Живот на батерията – предвид че този уред е безжична техника, той трябва да се характеризира с издръжливост на своята батерия. Ако това не е така, ще ви се наложи често зареждане, което може да е досадно.

  • Размери – предвид че един високоговорител е преносима вещ, то той трябва да е лек. Някои пък модели са предназначени само за домашна употреба.

  • Звук – това е изключително важен фактор. Не се подвеждайте по визията на една безжична тонколона, а обърнете внимание на нейния бас.

  • Изходи – една колона задължително ще има порт за кабелно зареждане, повечето устройства USB кабели, каквито можете да откриете във 4sales.bg. AUX или 3,5 mm жак не са задължителни.

  • Блутут версии – през годините се разработват и пускат нови версии на тази безжична мрежа, като всяка нова версия предлага по-голям обхват и честота на връзката.

Кои безжични тонколони са добри?


Когато избирате безжична преносима тонколона, трябва да съпоставите вашите предпочитания с вашия бюджет, за да намерите модел, който е достъпен и устойчив. Добрата новина е, че независимо дали търсите безжична тонколона, която да е идеална за почивката ви на морето, или тонколона с голяма мощност, която да подобри изживяването ви при гледане на телевизия, бъдете сигурни, че ще намерите най-подходящия за вас избор от всички предлагани на пазара преносими тонколони.

Как се свързва безжична преносима тонколона?


Сдвояването на вашия високоговорител с друго устройство като мобилен телефон или лаптоп се случва изключително лесно. Включете колоната. Натиснете и задръжте бутона „Pairing“, който е и бутонът за включване/изключване, докато чуете звук и индикаторът Bluetooth започне да мига бързо. Изпълнете процедурата по сдвояване на блутут устройството източник, за да откриете високоговорителя.

Колко време издържа батерията на преносима тонколона?


Bluetooth високоговорителите трябва да издържат доста години, преди животът на батерията им да намалее значително. Това зависи от някои ключови променливи, включително колко често се използва продуктът, как се съхранява и също колко издръжлива е неговата изработка.

Една безжична джаджа от висок клас съдържа качествена, силна батерия, която е проектирана да работи по най-добрия начин в продължение на години. Средно можете да очаквате една тонколона да работи между десет и двадесет часа при пълно зареждане. Едно нещо, което трябва да знаете, когато проверявате спецификациите на модела, е, че рекламираното време за възпроизвеждане се измерва при умерени обеми (обикновено при 50% звук). Да, слушането на музика с по-висока сила на звука би изтощило батерията на вашата преносима джаджа по-бързо. Устройството ще изисква повече мощност, за да поддържа по-високото ниво на звука.