Най-общо казано, смартфоните с размер на дисплея от около 6 инча и повече могат да бъдат наричани какво? – Фаблети!

Специалистите от онлайн магазин 4sales.bg дават най-точна категоризация, която гласи, че фаблетите са по-големи от стандартните мобилни телефони, но по-малки от стандартните таблети. Обичайните размери са около 7, 8 или 10 до 11 инча. От гледна точка на удобство - за разлика от таблетите, могат да се поберат в джоба Ви и са толкова лесни за използване, колкото обикновен смартфон.

По отношение на своята функционалност, те почти не се различават от смартфоните или таблетите. Обхватът от функции и операции е идентичен, т.к. екранът, камерата, звуковият чип и микрофонът, тук не липсват – било то с Windows, Андроид и др. Но, какво да изберем?

Какви операционни системи имат?

Що се отнася до операционни системи, няма разлики в сравнение с обикновени смартфони. Капацитетът за съхранение и производителността на процесорите, от друга страна, са малко по-високи.

Андроидът е мобилна система и е собственост на Google, и лицензирана от различни производители. Компании като Samsung, Motorola и др произвеждат смартфони и таблети, които използват именно Android.

Производителите, използващи операционната система Android, могат да проектират смартофни с всякакви размери. При Apple нещата стоят малко по-различно, т.к. те са единственият производител на смартофни и таблети Apple, възможност за избор на размер на екрана - няма. Това, което проектира Apple е само и единствен възможен вариант.

Защо да закупя фаблет с какво ще ми е полезен?



  • Това устройство Ви дава страхотно преживяване. Снимките, сериалите и игрите за мобилните телефони изкачват нови върхове и може да им се наслаждавате повече, отколкото на 5-инчов смартфон.
  • Четенето на съдържание на уебсайтове или електронни книги също е много по-удобно, защото текстът е по-голям и мащабиране не е необходимо. Какво по-хубаво от това?
  • Заради по-високата разделителна способност на много модели, макар дори и евтини, може да виждате изображенията в детайли.
  • По-лесни за използване. Големият екран намалява риска от грешни възможности, които може да натиснете.
  • Също така, те могат да се комбинират с клавиатури. По този начин, мобилната работа, особено писането на текстове, става още по-удобно.

Направете избора, който е подходящ за Вас - какво да изберем?



Това означава, каквато и да е покупката, но нека тя да отговаря на Вашите нужди. Независимо дали искате таблет, фаблет, голям или малък смартфон, е въпрос на осъзнаване, че има избор за почти всеки вкус. Добрата новина, която от онлайн магазин 4sales.bg можем да Ви съобщим е, че независимо какъв тип устройство изберете, има над милион приложения, които да го направят полезно за Вас като Android или Apple.

С фаблетите, Вие може да правите каквото си поискате -  да сърфирате из интернет, да извършвате телефонни обаждания и да проверявате лесно, бързо, и удобно електронната си поща. Въпреки това, че всичко изброено може да правите със смартфона Ви, по-големият диагонал на екрана прави изживяването още по-вълнуващо.

Предлагаме различни модели и китайски марки устройства, които ще Ви паснат – откъм възможности и цени! Богато разнообразие от евтини фаблети с две сим карти, с Windows или Android. Избирате Вие, а ние Ви предлагаме най-доброто!