Портативните изделия са едни от най-актуалните джаджи на пазара, а в Русия например, са се превърнали в неделим аксесоар от локалните таксита. Неслучайно, можем да видим трагични, а понякога и комични видеа, заснети с видеорегистратор и качени в уеб портала.

Можем ли да използваме wi fi?

Ако искате да имате достъп до интернет, е задължително да закупите продукт, който има вграден wi fi модул, с който лесно и бързо да се свържете с произволна мрежа. Някои модели се навигират с операционна система Android, която се управлява по аналогичен начин, като на смартфона или таблета ви.

С помощта на удобен тъч скрийн можете да се движите бързо из менютата и да избирате важни за вас опции.

Когато разполагате с wi fi, свързването с интернет е изключително лесно. Трябва да влезете в настройките на изделието и да включите опцията за търсене на мрежа. След като намерите подходяща, можете да се свържете и да започнете да сърфирате в портала.

Имате възможност да теглите приложения от Google магазина, като:

  • Facebook;
  • Viber;
  • Gmail;
  • Skype и др.

Можете да гледате видеоклипове онлайн, както и филми, ако пътувате и трябва да правите задължителни почивки. Чрез Viber и Skype безпроблемно ще провеждате видео разговори, тъй като наличието на микрофон е задължително. Ако искате пък да влезете в Youtube и да чуете любимата си музика, използвайте жака за слушалки, за да не притеснявате останалите пасажери.

Приложение

Поддържането на e-book на някои по-добри модели, ви позволява да намирате бързо любимите заглавия, да ги сваляте на устройството и да четете в удобно за вас време.

Ако сте минали през екзотична дестинация и нямате търпение да я покажете на приятелите и семейството си, имате възможност да качите направения клип в социалните мрежи или да го изпратите по пощата до избрани от вас потребители.

Свързването с уеб портала е огромно удобство за всеки, който пътува дълго и е далеч от дома и любимите си хора.

Уредът е мултифункционален и освен че заснема важни етапи от моментите, в които сте зад волана, може да ви осигури надеждна връзка със социалния ви профил, да ви позволи да изтеглите практични и важни приложения, с които да улесните пътуването си.

Използването на подобен тип джаджа превръща шофирането в приключение, а наличието на добър процесор прави работата ви бърза и прецизна, без да се налага да чакате излишно да се зареди страница или да се изпратят няколко снимки. Изберете качествената изработка, с която да направите всеки ваш маршрут незабравим.