Този малък уред гарантира, че Вие ще чувате винаги детето си, когато то се събужда и плаче, дори в по-голям апартамент или къща и нито звук от любимото Ви същество няма да остане незабелязан. Дори, когато спите! С помощта на бебефона, Вие може да спите спокойно и да не се налага да се разхождате до детската стая.

Всъщност, бебефонът може да предава не само аудио, но и видео. За много родители, които желаят да си закупят бебефон, сега възниква въпросът: Устройство с или без камера, кое е по-подходящо? Разбира се, това зависи много от това в какви ситуации ще бъде използван бебефонът. Ще Ви обясним кой е най-подходящ и за каква употреба, както и за какво трябва да внимавате!


Как работи бебефонът?


Вашият нов помощник се състои от предавател, който се поставя в непосредствена близост до кошарката и също мобилен приемник, който се намира при родителите в другата стая. Акустичният бебефон предава всеки звук от предавателя към приемника, докато този с камера - доставя и съответното изображение в реално време. И при двете технологии трябва да се внимава и предаването да не е постоянно, а само когато бебето плаче или силата на звука се увеличава. По този начин, електромагнитното лъчение за детето ще бъде значително намалено.

Бебефон без камера


Малкият уред ще се активира, когато бебето започне да плаче или се засекат други силни звуци. Той предава всички звучи от детската стая към устройството, намиращо се при родителите. Дори, ако трябва да прострете прането, да почистите мазето или да свършите някаква домашна работа, може да го вземете със себе си и гарантирано ще забележите, ако съкровището Ви се разбуди.


Бебефон с камера


Бебефонът с камера предлага още по-голямо наблюдение. Работата му е идентична като на този без камера, но разликата е в това, че има малък екран на приемното устройство, който позволява на родителите да виждат детето си по всяко време и да са спокойни, че всичко с него е наред. При необходимост, мониторът може да бъде изключен с цел запазване живота на батерията.


Въпрос на избор


В повечето случаи, обикновеното устройство върши достатъчно добра работа. Видеобебефонът е полезен само, ако и когато родителите желаят да виждат бебето. Решението на всеки е индивидуално и трябва да вземете предвид най-вече Вашите нужди. Камерата е просто удобство, което ще Ви даде повече спокойствие.

Неща, на които да обърнете внимание при закупуването на такова устройство

Имаме три основни неща, на които трябва да обърнем внимание - обхват, интензитет на излъчване и живот на батерията. Безполезно е да взимате устройство с малък обхват, което не може да вземете със себе си и да предава сигнал дори на терасата, но за Ваше улеснение, ние от 4sales сме избрали най-функционалните модели на пазара и то на страхотни цени. Без разхождане по магазините, а само с няколко клика си осигурявате ненадминато качество и спокойствие!