Каква шейна за сняг да изберем?

Зимата дойде, а освен топли дрехи ни е нужна и шейна за сняг! Нека децата се насладят на зимната ваканция и забавленията, които снегът ще им даде. Подарете незабравими емоции, които малчуганите ще помнят винаги!

Шейна тип „Тобоган“

"Тобоганите" са модел шейни, който в миналото са били направени от дървени летвички с извита предна част. Естествено, дизайнът им през времето е претърпял много промени. Основната причина, поради която тобоганите са все още актуални е, че те са сравнително лесни за контролиране чрез преместване на тялото от една на друга страна.
Шейните тип „Тобоган“ са изработени от здрава пластмаса и се предлагат в различни цветове. Материалът, използван за направата на шейната за сняг, е обработен, за да бъде по-устойчив на студ. В повечето случаи се предлагат с теглещо въже, за да може да издърпвате шейната за сняг към следващото приключение. Благодарение на своя дизайн, това е една от най-маневрените шейни за сняг, които може да подарите на Вашето дете.


Класическа шейна

Това е един от най-предпочитаните модели зимни шейни, побиращи от един до двама души и изработени най-често от дърво, и метална рамка. Всички сме ги виждали, дори те често присъстват във филмите и навяват винаги лека носталгия към отминалите времена. Те са издържливи, функционални и имат приятен външен вид – всичко това ги прави перфектни за подарък от любимите баба и дядо.


Чинии

Класически дисков дизайн, който също е традиционен. Този тип шейна се нарежда сред един от любимите на децата. Изработени от устойчива пластмаса и изключително бързи, но и подходящи само за един човек. Въпреки малкия им размер, тези шейни имат много предимства - лесни за пренасяне, съхранение и издръжливи.


Надуваеми

Ако искате здрава шейна с интересен дизайн, то това е точният избор. Може да избирате между различни модели, които със сигурност ще се харесат на всеки. Шейните са изработени от издръжливи материали, обработени да са по-устойчиви в студеното време. Идеални са както за деца, така и за възрастни. Леки са и лесни за носене, а за да улесните надуването - може да използвате помпа.


Шейни с кормило

Този тип шейни са изключително здрави и устойчиви на натоварвания. Също така, могат да поберат няколко човека, което ги прави перфектни за забавления заедно с приятели. Едно от предимствата им е, че се управляват лесно – чрез кормило и всичко е във Ваши ръце. Подарете незабравими, снежни преживявания!



Можем да обобщим това, че изборът на правилния тип шейна е лесен, когато знаем какво търсим, т.к. на пазара има достатъчно разнообразие от продукти. Съобразете се със снежните условия, където ще се използва шейната и естествено, терена. След това помислете кой ще използва шейната и това е формулата, по която ще може да изберете правилния модел за Вас!