Записващите DVR устройства са предназначени за всякакъв тип превозни средства, както и за употреба в екстремните спортове, като:

  • скокове с бънджи;
  • парапланеризъм;
  • мотоциклетизъм.

Тези изделия са подходящи за заснемане на видеклипове, изображения и разнообразна информация, с която можете да се снабдите по време на пътуването си.


Необходимо ли е да си купите видеорегистратор?

Един от важните фактори за закупуването на подобен артикул за кола е, че имате необходимата видимост върху пътната обстановка, и всички действия, които се случват около автомобила ви. Записите от камера могат да бъдат важно доказателство, когато става въпрос за разрешаване на спор в случай на пътно произшествие.

Портативният уред е със стилен дизайн и малки размери, което ви позволява да го носите навсякъде със себе си, докато сте на път и да правите интересни и приключенски видеа на красиви пейзажи, които се откриват пред вас, докато минавате през по-различни маршрути. Опцията за Full HD резолюция ще направи всеки кадър с перфектно качество.

Наличие на много екстри

Тези устройства ви дават постоянна и актуална информация относно локацията, скоростта и посоката, в която се движите. Можете мигновено да определите къде се намирате при евентуален инцидент, за да се обадите на семейството с, ако има нужда да дойде да ви помогне.

Голяма част от моделите имат и G-сензори, които при рязко спиране или силна вибрация се активират и започват да записват. Датчиците, които отчитат движение, са спомагателен ориентир за устройството, кога да заснема и кога не.

Вграденият wi fi модем, позволява бързото свързване с интернет, а качеството на процесора – с каква скорост изделието ще обработва информацията.

Операционната система на по-хубавите модели, е Android, като с тъч скрийна на джаджата можете лесно и бързо да сваляте приложения, които ще ви бъдат от полза.

От характеристиките на всеки продукт зависи и цената му, но ако сте професионален шофьор или държите на своята безопасност, е задължително да притежавате този мултифункционален артикул.

Поддържане на различни файлови формати

Поддържането на много видео, аудио и текстови формати, ви позволява да четете електронни книги, да гледате филми, видеозаписи или да разгледате снимките от последната си ваканция.
Направете автомобила си безопасно и в същото време модерно място, в което да слушате любимата си музика, да играете съвременни логически игри или просто да запаметите красотата на природата, която виждате през прозореца. Защото качеството на продуктите, които използвате, винаги е от значение.