Защо е нужно да имаме UV лампа за стерилизиране?


С помощта на UV лампите за стерилизиране можем да се предпазим от бактерии и вируси. В някой държави, болниците и метрата се дезинфекцират с UV светлина, но как да направим това у дома? Отговорът е ясен – с преносима дезинфекционна лампа. Вече бързо, лесно и удобно може да отстраните причинителите на заболявания от Вашия дом!


С настъпването на Covid пандемията, търсенето на UV стерилизиращи лампи се е увеличило пет пъти! Според изследвания, стерилизиращите UV лампите се борят успешно срещу бактерии, вируси и микроорганизми в помещението. От мощността на дезинфекционната лампа зависи и степента на стерилизация, както и продължителността на облъчване.


Какво можем да дезинфекцираме с такава лампа?

Благодарение на дезинфекционната лампа с UVC лъчи можете да стерилизирате всичко – от помещения, предмети или дори автомобил. С нея си гарантирате живот без вируси и бактерии, за да сте по-здрави и продуктивни. Съветваме, при употреба на такъв тип уреди – винаги да прочитате инструкциите за употреба!

4sales.bg Ви дава възможност да изберете най-добрата стерилизираща UV лампа като сме подбрали най-добрите варианти, предлагани на пазара. Здравето винаги е било и ще бъде на първо място, а ние се грижим за нашите клиенти по най-добрия начин – с отговорност и внимание към всеки продукт, който ще намерите в 4sales.bg!