Силиконов сутиен, предимства и разлики между стандартния

Сутиенът е особено важна част от дамското облекло, която оформя и допълва визия. С него помощ дрехите стоят по един съвсем различен начин, като поддържат красив външен вид. През летните сезони доста голям проблем е изборът на сутиен, особено когато сте се приготвили да носите новата си тънка рокля. В такъв случай силиконовите сутиени са изключително подходящи. Те са с предимство пред страндартните сутиени с това, че едновременно оформят бюста и не се виждат. 

Какво представляват силиконовите сутиени?

Силиконовите сутиени обикновено са прозрачни с телесен цвят, но можете да ги намерите и в други цветове на пазара. Чашките им са изключително гладки. Тези модели са със силиконово залепване, от където и идва тяхната тайна за перфектно оформяне. Различните модели на сутиени се регулират по различен начин. Независимо от това, че е без презрамки сутиена стои страхотно на гърдите и поддържа добрата им форма. Силиконовите сутиени, както обикновените се предлагат в различни размери на чашките. 

Кои са основните характеристики на всички модели?

Силиконовите сутиени сами по себе си може да се различават, но те следват еднаква материална изработка и структура. 

  • Силиконова залепваща се основа: Всички сутиени са със залепваща се вътрешна част. Те прилепват, плътно за кожата, като по този начин поддържат гърдите и им дават невероятна стабилност през целия ден;

  • Нямат презрамки: Моделите са само от чашки. Това е страхотно за всяка дама, която обича разголените дрехи и деколтета;

  • Регулируема височина: Определено всеки носи по различен начин сутиена си. Силиконовите сутиени имат специално изработена част от своя модел, благодарение на която можете да коригирате спокойно височината на чашките. 

Предимства пред стандартните сутиени?

Всяка дама, би искала да носи летните си дрехи с удоволствие, без да прозира сутиена й. С по-изразени, тънки дрехи не можете да носите стандартните си сутиени. Предимството на този тип сутиени са, че те са подходящи всякакъв тип облекло и можете спокойно да носите дори и дрехи с гол гръб или без презрамки, без да се притеснявате, че това ще наруши визията Ви. 

Как функционира такъв тип продукт?

Силиконовият сутиен се поставя изключително лесно, като е необходимо да спазвате някои основни правила:

  • Преди употреба почистете добре тялото си, както и чашките на сутиена, за да се получи максимално добър контакт между повърхностите;

  • Ако чашките са отделни, първо се залепва една, а след това другата ;

  • След това се коригира височината на сутиена, според индивидуалните предпочитания;

  • След всяка употреба е добре да се измият и почистят.

Защо да изберете 4Sales?

На пазара има различни видове модели, като в нашият сайт можете да разгледате различни предложения от повдигащ, самозалепващ се, невидим и други. Всички те са на изключително достъпна цена и отговарящи максимално на всяка една характеристика. За да може всеки клиент да е доволен ние предлагаме ниски цени и преглед на всеки един продукт преди заплащене. Право на връщане до 14 дни от датата на получаване.