Видеорегистраторът е удобна камера, с много функционалности, която е практична и осигурява удобство на водача. С помощта на изделието можете да заснемате различни спорни ситуации на пътя, пътно-транспортни инциденти, интересни гледки, както и да използвате опции като:

  • Интернет;

  • GPS;

  • Loop recording и др.

Навлизането на тази джаджа в ежедневието на масовия потребител, помага за решаването на спорни ситуации.

Можете ли да разрешите създал се конфликт

Ако имате претенции спрямо друг шофьор, че е нарушил правилата за движение, с което е засегнал вашата безопасност или е повредил имуществото ви, ще имате доказателство, което да потвърди думите ви.

Не са малко случаите, в които много полицаи превишават правата си. Те искат парични подкупи, без да имате вина за създала се ситуация, а за да потърсите после справедливост, можете да използвате записания материал.

Допълнителни екстри

Изделието е снабдено с микрофон, който след това да пресъздаде отчетливо всяка дума, с което имате абсолютно предимство пред служителя, който ви е рекетирал.

За съжаление, агресията по пътищата се среща изключително често, а понякога това води до последствия с фатален край. За да не се стига до там, е необходимо всеки шофьор да се зареди със спокойствие и да бъде толерантен. Така, за в бъдеще много от инцидентите могат да се понижат.

С помощта на видерегистратора ще се ориентирате и откъде е най-удачно да минете, когато имате срок, който гоните. В повечето модели са вгради готови карти на различни държави, които да ви ориентират в актуалната за периода обстановка. Ако има затворени пътища за ремонт, устройството ви показва оптимален маршрут, с който ще спестите време, гориво и нерви.

Изделието може да ви помогне в различни моменти, защото няма опасност да ви падне батерията, тъй като зарядното за автомобили подава заряд директно от двигателя. Можете да проведете видео разговор с любимите си хора, за да ги предупредите, че закъснявате или ако имате нужда от мигновена реакция от тях страна, която касае успешното ви пристигане до съответната дестинация.

Малкото устройство е подходящо за всяко превозно средство, така че можете да го заемате на приятели и роднини, които се притесняват от шофирането на по-дълго разстояние. Видеата, които ще запишете, невинаги са полезни, но е препоръчително да ги имате запаметени за определен период от време. Автоматичните записи върху най-старите файлове е надежден трик на устройството, с който няма да пропуснете да запаметите важните ситуации.

Какъв видеорегистратор да си купите от 4sales.bg

Ако за Вас цената е от решаващ фактор, то носчете се към по-бюджетните модели с една камера, която предимно снима пътя отпред. При нужда от по-детайлно заснемане от различни посоки, заложете на многоканалният видеорегистратор за кола е с две камери, разполагащи се в купето. Така всъщност превръщате системата и в охранителна, позволяваща да видите кой и кога Ви е разбил колата. Разбира се, подобна инсталация струва и по-скъпо, но си заслужава.