Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Евтини и добри таблети - как да изберете най-добрия

Tuesday, Apr 13, 2021
0 reviews
Евтини и добри таблети - как да изберете най-добрия

Необходимо ли е да платим скъпо за да притежаваме добър таблет или има и междинни варианти, които са евтини и в същото време със задоволителни параметри? В следващите редове от онлайн магазин 4sales.bg подготвихме специално ръководство за правилен избор, като взехме под внимание някои основни отправни точки за това.

Какви са характеристиките на таблетите на ниска цена

Евтините решения разбира се не могат да се сравняват по възможности и производителност на системата със скъпите и премиум аналози, но все пак може да се избере приемлива алтернатива, следвайки следните точки:

  • бързина - тя трябва да е подходяща за общуване в социалните медии и гледане на видео;

  • система - оперативната памет и бързината на процесора са важни;

  • минимални параметри - процесора (CPU) да е поне двуядрен и над 1 GHz, а времето без презареждане: около 6-7 часа;

  • качество на екран - при пряко наблюдение, без отклонение в ъгъла на обзор, качеството е добро;

  • памет и хард диск - стремете се поне оперативната памет да е 1-2 GB, а вградената: около 8 GB;

  • други аксесоари - в онлайн магазин 4sales.bg ще откриете евтини таблети с пристигащи допълнителни аксесоари в комплекта.

Избор на метод на ползване

Когато се прави избор на евтини таблети, особено голямо значение има метода на ползване. Ето няколко чести сценария при употреба на подобни устройства:

  • за игра - тук голямо значение има графичната подсистема, която при евтините таблети е оскъдна, което означава, че можете да играете прости игри за губене на свободното време;

  • като книга - идеалното средство за четене на електронни книги;

  • друго - за слушане на музика, преглед на уеб-страници или общуване в социалните мрежи.

Избор на операционна система

Съвременните предложения в тази посока днес са платформите Android, Windows, iOS, съответно на Google, Microsoft, Apple. Важно е да се има предвид, че при евтините таблети вероятността да ползвате най-новата версия на някоя от тези платформи е минимална.

Размер на таблета и екрана

В продуктовата гама на онлайн магазин 4sales.bg имате доста голямо разнообразие от евтини решения, чийто големини на екраните достигат от 7 до 10+ инча, което е отлично за работа както с различни програми, така и за сърфиране в интернет.

Опции на камерата и свързване на периферни устройства

Предната или задната камера на всяко от предлаганите в категорията устройства е с достатъчно добро качество за провеждането на видео-разговори по съвременните чат клиенти. Конекторите за свързване на допълнителна периферия се вземат под внимание при избора.

Най-купувани от 4sales.bg

Изключително предпочитани си остават 7” устройства, защото те са компактни, леки и лесно преносими в джоба или чантата. В същото време са удобни за игри или филми, така че вижте ги още сега.

Напишете вашия коментар

Публикувате коментара като гост

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.