Съвременните смартфони са изключително производителни и това позволява инсталирането и стартирането на близки до компютърните игри, с отлична графика и геймплей. Единствения негатив в случая е неудобството по време на забавление. Този проблем обаче е лесно разрешим с покупката на безжичен Bluetooth контролер за игри. Нека видим какви са предлаганите от него удобства, как се използва и защо 4sales.bg е най-доброто място за покупка?

Какви удобства ни дава този джойстик

Bluetooth контролера за игри е напълно безжичен и съответно липсват каквито и да е кабели. Специалният му държач позволява удобното поставяне и фиксиране на смартфона, което прави забавлението невероятно изживяване без значение къде се намирате.

Кои са допълнителните му предимства

  • безжичният Bluetooth контролер за игри притежава държач за телефон, който е съвместим с различните големини на екрана;

  • напълно автономен е с допълнителна собствена акумулаторна батерия;

  • елегантен и красив, присъщ за гейм средите, дизайн;

  • може да се използва навсякъде и по всяко време - в трамвая, в автомобила, на опашката пред магазина и т.н;

  • лесно свързване с устройството, компактност и лекота;

  • приятна на допир материя и “меки” за натискане копчета.

Как да го ползваме и управляваме

Безжичният Bluetooth контролер за игри не може да бъде пълноценно използван ако не е свързан към смартфона. Процесът е изключително лесен и не изисква изтеглянето и инсталирането на каквито и да е приложения. Разбира се, всичко зависи от модела на устройството и как го е проектирал неговия производител, но свързването при повечето съвременни решения протича в следните стъпки:

  • натиска се определен бутон върху безжичния контролер и индикатор започва да мига, известявайки, че устройството е готово за сдвояване;

  • включвате Bluetooth на своя смартфон и започвате да търсите налични за свързване в близост джаджи;

  • след откриването на джойстика, трябва да натиснете върху неговото име от телефона и да ги сдвоите при което мигащия индикатор светва постоянно.

При подобен метод трябва да проверите само съвместимостта с версията на Блутут, особено ако апаратът Ви е стар модел.

Защо 4sales.bg е място, от което можеш да пазаруваш

Защото нашият онлайн магазин е най-големия за китайски стоки в България, а цените при нас са изключително ниски, особено когато провеждаме и промоционални кампании. Това е така не защото безжичния Bluetooth контролер за игри е нискокачествен, а защото зареждаме стоките си директно от производителя. Възползвайте се и Вие!