В тази връзка, все по-популярни започват да стават устройствата, захранващи се по подобен начин. В тази група влизат и водоустойчивите соларни лампи, за чиито предимства и начин на използване ще стане дума по-долу. Кои са техните предимства и къде е най-добре да ги използваме? Нека видим какво ни съветват от 4sales!

Защо е важно да имаме такъв вид осветление в къщата си

Всички знаем колко е досадно окабеляването за външното осветление, а още по-негативен е факта, че е необходима покупката на нужните кабели, тяхната защита от външните природни влияния и т.н. Това вече не е необходимо защото на пазара са достъпни специалните водоустойчиви соларни лампи, които се зареждат от слънцето.

Къде е най-подходящо да я монтираме

Добър вариант е монтажът да се извърши на местата, където например преминават хора и е необходимо осветяване на пътеки, табели и т.н. Предлаганите във 4sales.bg водоустойчиви соларни лампи са подходящи за стена, за градината, за монтаж пред къщата или за двора. Поради липсата на каквито и да е кабели и електроподаване, тези осветителни устройства могат да бъдат премествани от едно на друго място само за секунди, като просто е необходимо тяхното преместване.

Те могат да се монтират дори и в градината, да осветяват растенията или други ефектни декорации, които да се виждат и нощно време с красиво светлинно сияние.

Как и при какви обстоятелства ни помага

Соларните водоустойчиви лампи от 4sales.bg са независими от електропреносните мрежи и могат да се използват дори и на места, където електроподаване изобщо липсва. Те са с определена степен на защита от проникване на вода и не се страхуват от дъждовете навън. Самостоятелно разпознават кога е настъпила нощта и когато техният сензор засече движение ще Ви освети автоматично и самостоятелно след няколко секунди ще изгаси осветлението, така че да пести заряда на акумулатора.

С подобно осветление, дори и да има авария в електропреносната мрежа и да няма ток за известно време, през нощта винаги ще бъде осветено на местата, където това е необходимо. Без значение дали е слънчево или облачно, вградените мощни соларни панели на водоустойчивите ни лампи генерират електричество от слънцето, което зарежда вградените им акумулатори, така че винаги да има светлина.

Кои са основните й предимства според 4sales.bg

Съществуват някои неоспорими предимства на водоустойчивите соларни лампи и те са:

  • голяма издръжливост и дългогодишна безпроблемна работа;

  • пълна автономност и енергонезависимост;

  • пълна защита от проникване на вода;

  • лесен монтаж и липса на необходимост от окабеляване.