Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Петте най-яки джаджи на 2018 година

Friday, Mar 08, 2019
0 reviews
Петте най-яки джаджи на 2018 година

Технологиите постоянно се менят, а всяка година се появяват все нови джаджи, а други отстъпват мястото си на по-модерните си аналози. С тези изменения се променят и потребителските предпочитания и популярности на отделните продукти. Ето защо, малко след края на 2018 г. решихме да изготвим класация с най-яките джаджи на изминалата година.

Дрон

Със своите летателни способности и възможности за извършване на различни въздушни действия, тези готини устройства завладяха сърцата на широк кръг от потребители. Някои просто ги използват за забавление, а други печелят пари, внедрявайки ги в професионалната им дейност.

Ховърборд

Още едно съвременно иновативно приспособление, изключително много харесвано от младежите и децата, поради лекотата им на управление и придвижване по улиците. Те също позволяват извършването на някои ефектни маневрени движения, а светлинните им ефекти допълнително увеличават потребителското изживяване в тъмното, привличайки вниманието на околните.

Смарт гривна

Поредната технологична новост в областта на спортните тракери и носимата електроника. Притежавайки формата на елегантен миниатюрен часовник, това устройство изпълнява повече функции от показването на точен час и дата. Под малкият му корпус се крие огромно количество способности за следене на здравословното Ви състояние, измерване на пулса, отчитане на изминатото през деня разстояние, изгорени калории и много други.

Екшън камера

Предназначена за работа в екстремни условия, тази готина джаджа ще Ви изненада с миниатюрните си размери и огромно количество функционални възможности за висококачествено заснемане на снимки и видео-материали. Без значение дали се занимавате с плуване, катерене, колоездене, зимни спортове, този малък приятел ще запечата постиженията в любимия Ви спорт и ще Ви позволи лесното им споделяне в социалните мрежи с Вашите приятели.

Smart home

Разбира се, няма как да минем без категорията “умен дом”, която през годините много се разшири и в нея вече са достъпни всевъзможни видове битови електроуреди. Те са способни да комуникират помежду си, да вземат самостоятелни решения за действия и да Ви известяват по смартфона за случващото се в дома Ви, докато отсъствате.

Посредством новото поколение домашно обзавеждане, Вие:

  • чрез смартфона и интернет можете да включите бойлера и да зададете нужните параметри на водата;

  • да включите отоплителната печка или да я програмирате за самостоятелно активиране в даден час;

  • чрез сензор за влага да разберете ако в къщата Ви се е получил теч от водопровода, а в момента отсъствате. При подобен сценарии, устройството автоматично ще преустанови водоподаването и ще предотврати наводнения и по-големи щети.

Разбира се, изброихме само незначителна част от възможностите на съвременните електронни компоненти, влизащи в категорията Smart Home. Ако искате да се запознаете в по-големи детайли с предоставяните от тях предимства, посетете блога ни с полезни материали, а ако искате да закупите подобни компоненти, заповядайте в онлайн магазина 4sales. Тук Ви очаква особено голямо разнообразие на разновидности и то на изключително достъпни цени. Очакваме Ви!

Разгледайте подходящи продукти

Напишете вашия коментар

Публикувате коментара като гост

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.