Технологиите през 2019 г. ще продължат да се променят, появявайки се все по-нови джаджи, заместващи старите си аналози. С тези изменения се променят потребителските предпочитания и популярностите на отделните продукти. Ето защо, малко след края на 2018 г. решихме да изготвим класация с най-яките джаджи на изминалата година.

Дрон с камера

Със своите летателни способности и възможности за извършване на различни въздушни действия, тези устройства завладяха сърцата на потребителите. Някои просто ги използват за забавление, а други печелят пари, внедрявайки ги в професионалната им дейност. Без значение за какво използвате своя дрон, един от важните критерии е неговата автономност с едно презареждане. Днешните решения на пазара издържат с едно зареждане на батерията от 5-20 мин. полет, а времето за повторно презареждане е над 1 час.

Ховърборд

Още едно съвременно иновативно приспособление, изключително много харесвано от младежите и децата, поради лекотата им на управление и придвижване по улиците. Те също позволяват извършването на някои ефектни маневрени движения, а светлинните им ефекти допълнително увеличават потребителското изживяване в тъмното, привличайки вниманието на околните. Те се предлагат с различна големина на гумите, която се споменава в характеристиките в инча/инчове. Дори са достъпни модели с до 10 инча гуми. 

Смарт гривна

Поредната технологична новост в областта на спортните тракери и носимата електроника. Притежавайки формата на елегантен миниатюрен часовник, това устройство изпълнява повече функции от показването на точен час и дата. Под малкият му корпус се крие огромно количество способности за проследяване на здравословното Ви състояние, като измерване на пулса, отчитане на изминатото през деня разстояние, изгорени калории, измерване на кръвно налягане и т.н.

Екшън камера

Предназначена за работа в екстремни условия, тази готина джаджа ще Ви изненада с миниатюрните си размери и огромно количество функционални възможности за висококачествено заснемане на снимки и видео-материали. Без значение дали се занимавате с плуване, катерене, колоездене, зимни спортове, този малък приятел ще запечата постиженията в любимия Ви спорт и ще Ви позволи лесното им споделяне в социалните мрежи с Вашите приятели.

Smart Home

Разбира се, няма как да минем без категорията “умен дом”, която през годините много се разшири и в нея вече са достъпни всевъзможни видове битови електроуреди. Те са способни да комуникират помежду си, да вземат самостоятелни решения за действия и да Ви известяват по смартфона за случващото се в дома Ви, докато отсъствате.

Посредством новото поколение домашно обзавеждане, Вие:

  • чрез смартфона и интернет можете да включите бойлера и да зададете нужните параметри на водата;

  • да включите отоплителната печка или да я програмирате за самостоятелно активиране в даден час;

  • чрез сензор за влага да разберете ако в къщата Ви се е получил теч от водопровода, а в момента отсъствате. При подобен сценарии, устройството автоматично ще преустанови водоподаването и ще предотврати наводнения и по-големи щети.

Разбира се, изброихме само незначителна част от възможностите на съвременните електронни компоненти, влизащи в категорията Smart Home. Ако искате да се запознаете в по-големи детайли с предоставяните от тях предимства, посетете блога ни с полезни материали, а ако искате да закупите подобни компоненти, заповядайте в онлайн магазина 4sales. Тук Ви очаква особено голямо разнообразие на разновидности и то на изключително достъпни цени. Очакваме Ви!