Цената, в сравнение с тази на умен телевизор е съвсем приемлива. Именно тя позволява да гледате телевизия дори с най-високата честота (главното е телевизорът да поддържа такава резолюция).

Смарт-приставката има определени технически спецификации, а цената зависи от специфичните характеристики. Препоръчва се на първо място да се определи целта, за която ще се използва тази конзола.

Възпроизвеждане на медийно-съдържание

По-голямата част от купувачите купуват Android TV Box за гледане на медийно съдържание:

  • онлайн телевизия;

  • видео;

  • филми от сменяеми носители и др.

Мощните процеси в тези приставки не са особено необходими, освен ако не трябва да гледате 3D съдържание. Цената на такова оборудване се счита за най-достъпна.

Въпреки това, Android TV box може да бъде пълноценен компютър, който ще Ви позволи да сърфирате в интернет, да седите в социалните мрежи, да чатите с приятели по Skype и т.н.

Разбира се, повечето консултанти предлагат да закупите универсален вариант. Естествено, той ще струват малко по-скъпо, но ще осигури максимална функционалност.

Допълнителни аксесоари към Smart Box TV устройството

Естествено, тъй като TV box може да бъде позициониран като пълноценен компютър, към него могат да се свържат и допълнителни устройства. Това може са мишка, клавиатура, уеб-камера.

Между другото, някои модели Android приставки направо пристигат с уеб-камера. Разбира се, тяхната матрица не е много качествена. Много хора препоръчват добре да си помислите дали наистина си заслужава да купите подобен модел.

Съвременните Смарт ТВ бокс имат невероятно малки размери. Това може да се постигне чрез намаляване на консумацията на енергия от страна на процесора, като същевременно се поддържа висока тактова честота.

В резултат на това вече не се изискват масивни алуминиеви радиатори, а умното устройство се побира в дланта на ръката Ви.

В 4Sales.bg сме подбрали едни от най-добрите TV-боксове. Желаем Ви приятно пазаруване!