Видео-наблюдението е важно по много причини. Най-големата сред тях разбира се е безопасността. Можете да поставите камерата директно до вашия дом, близо до магазин, в офиса, в дома и така нататък. Във всички подобни случаи, вие ще бъдете винаги в течение на ситуацията, просто поглеждайки смартфона си. Но за тези цели, имате нужда от добра камера. Така, че ако искате да спестите малко пари и все пак да купите функционално устройство, ние ви съветваме да погледнете към водоустойчивата преносима и елегантна IP-камера за дома Guudgo GD-SC01. Ето и нашият коментар

Камера

Елегантна IP-камера за дома

Въпреки цената си, тази камера може да прави повече, отколкото си мислите. На първо място, тя добре се справя с основното си предназначение – видео-наблюдението. Камерата осигурява ясно и висококачествено заснемане по всяко време на денонощието. Всъщност, тя е снабдена с инфрачервено нощно виждане, чийто обхват достига до 30 метра, така че заснетото видео ще е повече от видимо, дори и в тъмното.

Качество на видеозаписа

Като говорим за качество, GD-SC01 записва видео в HD-формат (720p) с всеки детайл върху екрана на мобилното Ви устройство. Да, камерата идва с мобилно приложение, което дава достъп до обектива на камерата. По този начин, Можете да проследявате всичко самостоятелно. GD-SC01 е съвместима със смартфони, таблети, ноутбуци и компютри. Камерата се свързва към всички устройства чрез Wi-Fi и дори има външна Wi-Fi антена за употреба на открито.

Елегантна IP-камера за дома 1

От гледна точка на приложението, камерата е напълно универсална. Можете лесно да я монтирате на закрито, за да наблюдавате децата си, домашните любимци или възрастни хора. Очевидно, тя работи и на открито. Дори има и IP66 степен на водоустойчивост, което означава, че устройството може да оцелее, дори и в лошо време. Конекторите за кабелите също са водоустойчиви, така че всичко е защитено. И ако се случва нещо подозрително в близост до камерата, има вграден сензор за движение, който ще го открие и ще изпрати известие към вашия смартфон. Ето как тази камера се грижи за своите господари и може да бъде верен охранител за вас, семейството и имуществото Ви.