Гарантирайте безопасността на детето си!

 

Проследяващото устройство е интелигентно и предлага идентификация на дадени местоположения, дефинирани като безопасна зона. От вас се иска да ги припознаете като такива и ще получавате уведомление щом обектът, снабден с такъв тракер, се намира в безопасната зона или я напусне.

Подобни устройства имат и свои SOS бутони за спешен случай. Те дават възможност за свързване с множество хора, както и Circo устройство. Паметта им архивира всяка дейност на обекта, проследява маршрутите и мястото, на което се намира в реално време, както и за последната изминала седмица. Работи в закрити помещения и на открити пространства.  Апаратът може да бъде скрит в мобилни телефони или в идентификационни карти.

 Какъв GPS тракер да изберем за детето?

Кои са предимствата на устройството?

 

Устройствата за проследяване са направени така, че да не затрудняват обекта, като в същото време са компактни и привлекателни за него, затова често са оцветени в ярки цветове и имат формата на мобилен телефон, идентификационна карта или часовник. Те имат редица предимства.

 

* компактни габарити;

* презареждаща се батерия;

* мултифункционална памет;

* SOS бутон;

* локационна технология.

 Какъв GPS тракер да изберем за детето?              1

Освен това техните SIM карти са с активирано обаждане и интернет връзка. Дори и най-малките боравят с тях с прости бутони. Същинското следене става с безплатно приложение в мобилните телефони. Тракерът ви известява щом обекта напусне безопасната си зона или обичайния си маршрут, както и ако бъде свален от ръката му /ако е под формата на детски часовник/.

 

Как работи проследяващото устройство?

 

Съвременните  тракери използват за връзка в реално време модерни сателити. Чрез тях може да следите маршрута и локацията на обекта, да проследите историята на движението му за последната седмица, да контролирате дали се намира в определена  безопасна зона, да реагирате на сигнали за опасност и да се чуете с него.

Без значение дали обектът е на улицата, в парка, на училище или на детски лагер, вие винаги ще знаете със сигурност къде се намира той с точност от 5 до 500 метра в зависимост от спецификациите на избраното проследяващо устройство.

GPS/GSM тракерът е особено подходящ за по-големите момичета и момчета, и е отключен към всеки мобилен оператор. За по-малките може да използвате устройство във формата на ръчен часовник или идентификационна карта. Устройствата могат да се използват за проследяване и онлайн, и чрез SMS известяване.