Според дерматолозите честата смяна на продуктите за коса може да доведе до сериозни проблеми както за косъма, така за скалпа. Причината е, че повечето от тези продукти разполагат със своя индивидуален състав, в който най-често влизат различни по рода си синтетични съставки.

Честото насилствено нагаждане на продукта към скалпа може да доведе до раздразнения на кожата и дори възпаления, а за косъма – вместо да го заздрави и да му помогне да се регенерира, да отслабне и изгуби естествения си блясък. Но какво да правим, ако сегашния ни шампоан просто не успява да изпълни действието, което обещава?

Например, не стимулира растежа или не предпазва косъма от накъсване? Разбира се, че най-добре за вас би било максимално бързо да смените продукта, който използвате в момента, като оптималното решение е да го замените с щадяща алтернатива, в чийто състав влизат предимно натурални съставки.

Три причини да изхвърлите шампоана си и да го замените с конски още днес

Добра новина за всички вас, които се нуждаят именно от такава спешна смяна на продукта за коса – ние имаме отличено предложение за вас: LangenМahne или казано на разбираем език уникален конски метод, който буквално ще направи чудеса с прическата ви и то само в рамките на няколко седмици, а след три месеца: трайна и видима промяна на цялостната ви прическа. Ето ви точно три причини да изхвърлите сегашния продукт за измиване и да го замените с конски още днес:

  • Безвредно и естествено стимулиране на растежа на косъма;
  • Намалява цъфтежа и спира накъсването на косъма;
  • Евтин и достъпен.

Безвредно и естествено стимулиране на растежа на косъма

Активната съставка на този вид шампоан се нарича тривитаминол. Използвайки я за индустриални цели, в миналото учените са позволявали на коневъдите да поддържат гривата на своите животни в перфектно състояние. Но съвременните измиващи средства с тривитаминол за хора са с подобрена формула, съобразена именно с човешкото ph. По този начин стимулирането на растежа на косъма е едновременно ефикасно и безопасно.

Намалява цъфтежа и спира накъсването на косъма

Обикновено, тези две неприятни следствия от често третиране на косата – най-вече при използване на уреди с топлинно действие (сешоар, маша, преса) – се наблюдава при жените. Все пак, мъжете с дълги коси също се радват на отличната система за заздравяване на косъма, предлагана от модерния метод с тривитаминол. Изследванията сочат, че използването на конски шампоан два пъти седмично в рамките на два месеца прави косъма бляскав и здрав с до 80%.

Евтин  и достъпен

Повечето ефикасни и обещаващи да направят чудеса с прическата ви продукти са скъпи, а процедурите – трудно достъпни. Например, някои процедури при известни коафьори са налични със запазване на часове за месеци напред. Обратно – да намерите това средство на достъпна цена днес е лесно и гарантирано. LangenМahne, например, е сравнително евтин, и можете да си го поръчате онлайн.