Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Белачка и ренде 2 в 1, с подарък приставка за нарязване на зеленчуци TV487

11,70 лв

Белачка и ренде 2 в 1, с подарък приставка за нарязване на зеленчуци TV487 #05810

Описание:

Ако кулинарията, е вашата страст и обичате да готвите вкусно и здравословно, то този уред две в едно и подаръкът приставка, със сигурност ще ви помогнат за да получите още по – естетичен вид на сготвените от вас ястия, без много усилия и без да се налага да поддържате много уреди около себе си в процеса на готвене. Уредът 2 в 1, ще ви изненада с това, че на пръв поглед прилича на обикновена белачка, но всъщност има две функции и много допълнителни преимущества. Ножът на белачката може да се използва двустранно, като в едната страна бели зеленчуците, а от другата страна ги оформя на тънки кубовидни ленти, което е функцията ренде.

Особености:

Ножът на белачката, е изработен от закалена стомана, която реже всички видове зеленчуци без да е необходимо да използвате голямо количество сила и натиск. Това е особено полезно, когато ви се налага да обработите повече от един зеленчук и не искате да се натрупва умора в ръката и китката. С леки движения, без натиск и нужда от сила, вие постигате перфектно обелени зеленчуци, подготвени за вашите ястия и супи.

Дизайн:

Дръжката на белачката, е изработена с ергономичен дизайн, който ви позволява сигурен и стабилен захват, предотвратява натрупването на умора в ръката и китката, има класически черен цвят, който е подходящ за съчетаване с останалите домакински пособия и няма да наруши общата хармония в кухнята. Приставката за нарязване се прикрепва изключително лесно към белачката и с нея може равномерно да нарежете вече обелените зеленчуци. Всички те ще бъдат нарязани с еднакъв размер, нещо което трудно ще постигнете с кухненски нож. Още повече, използването на приставката за нарязване ще ви осигури и бързодействие. Материалите, които са използвани за изработката на белачката и рендето, са изключително лесни за почистване. Достатъчно, е да ги подложите на водната струя и да ги сапунисаш. Всички остатъци от процеса на обработка ще се отстранят за секунди.

Технически характеристики:

  • Тип: Белачка и ренде;
  • Цвят: Черен;
  • Материал: Стомана и пластмаса.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Белачка и ренде 2 в 1, с подарък приставка за нарязване на зеленчуци;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.