Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Затоплящи турмалинови чорапи Turmaline

15,60 лв

Затоплящи турмалинови чорапи Turmaline #04496

Особености:

Турмалиновите чорапи възстановяват и стимулират биополето на организма. Намаляват вредните ефекти от геопатични, биоенергетични, импулсни и електромагнитни ефекти. Употребата на турмалинови продукти стимулира функциите на остеобластите. Спомагат за възстановяването на ставите и костната тъкан, засилват функциите на клетките на синцитиалния плексус на интраартикуларното пространство. Допринасят за отделянето на вътреартикуларна течност и по-доброто смазване на ставните повърхности.

Описание:

Облекчават умора, болки от различен тип, регулират нервната система. Отстраняват неприятния мирис от краката и предотвратяват повторната му поява. Облекчават подуването на краката, а също така спомагат при беленето на кожата на краката, което е причинено от недостиг на витамини. Носейки ги те извършват масаж, без да се налага да правите, каквото и да било. Чорапите са отлично лекарство при проблеми с разширени вени, както и при бъбречна недостатъчност. Добра терапия са за глезенните стави. Чудесен ефект имат и при измръзване на краката. Стимулират акупунктурните точки. Облекчават умората, имат противовъзпалително действие. Премахват болката, изтръпването, предпазвайки краката при дълги разходки. Приложими са при нервно напрежение, стрес, умора, лош сън, артроза на глезенните стави, болка в мускулите на крака, невралгия, спазми на краката, разширени вени на долните крайници, изтръпване, студени крайници, подуване на краката, болка в краката, свързана с промените във времето, трофични нарушения на пищяла. Подобряват кръвообращението в долните крайници.

Как функционира?

Дълговълновата инфрачервена радиация, която турмалинът излъчва при нагряване от телесната температура, магнитното поле и отрицателните йони, които проникват в по-дълбоките слоеве на кожата, унищожават активните радикали. Благодарение на това се създава ефектът на резонансно усвояване, което спомага за отпускането на гладката мускулатура на вътрешните органи и кръвоносните съдове, осъществява се дълбоко активиране на енергийните меридиани. Кръвообращението и лимфната циркулация се подобряват. Съдържанието на кислород в кръвта се увеличава. Клетъчната енергия се активира. Нервната система се регулира. Имунните функции на клетките се засилват.

Дизайн:

Турмалиновите затоплящи чорапи са изработени от плат, който е създаден благодарение на течна турмалинова технология с турмалинови микрокристали, вплетени в нишки. Те са изключително удобни. Пасват добре на всеки размер – както за мъже, така и за жени. Не предизвикват дискомфорт.

Технически характеристики:

  • Произход: Китай.

Какво ще откриете в пакета:

  • Затоплящи турмалинови чорапи Turmaline.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.